KADINLARDA MARATON KASIM’DA BAŞLIYOR – Kent 77 TvKent 77 Tv
286
05 Ekim 2020 - 10:48
KADINLARDA MARATON KASIM’DA BAŞLIYOR

PERİLERDE YOĞUN MESAİ!

Kadınlar basketbolunda kupa ve lig heyecanı, Kasım ayında resmen başlıyor. Yalova VİP Gençlikspor, Kasım ayının başında önce Federasyon Kupası’nda sonrasında da lig maratonunda ilimizi temsil edecek.

2020-2021 sezonu Türkiye Kadınlar Basketbol Federasyon Kupası ve Kadınlar Basketbol Ligi heyecanı Kasım ayında resmen start alıyor. Koronavirüs Pandemisi nedeniyle bu sezon geç başlayacak organizasyonlar kapsamında; Kadınlar Basketbol Federasyon Kupası heyecanı, 8 Kasım Pazar günü başlayacak. 14 Kasım’daki final ile sona erecek kupa macerası sonrasında Kadınlar Basketbol Ligi ise 20 Kasım’da start alacak. Turuncu-Morlu ekibimiz VİP, ligin ilk haftasında Antalya 07 Basketbol deplasmanına çıkacak.

Önce kupa..

Yalova VİP Gençlikspor’un da yer alacağı Türkiye Kadınlar Federasyon Kupası, 8-14 Kasım tarihleri arasında oynanacak. Kupada 16 takım, 4’erli 4 gruba ayrıldı. Gruplarında ilk iki sırayı alacak ekipler, çeyrek finale adını yazdıracak. 8-9-10 Kasım tarihlerindeki grup karşılaşmaları sonrasında 12 Kasım’da çeyrek final, 13 Kasım’da da yarı final karşılaşmaları oynanacak. Büyük final ise 14 Kasım 2020 tarihinde olacak. VİP Gençlikspor, Federasyon Kupası’nda B Grubu’nda boy gösterecek ve ilk 2 mücadelesi verecek. Turuncu-Morlular; İstanbul Üniversitesi, Urla Belediyesi ve Emlak Konut ile kozlarını paylaşacak. Perilerimiz ilk maçında 8 Kasım Pazar günü Urla Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. Gruptaki ikinci maçında 9 Kasım Pazartesi günü İstanbul Üniversitesi ile parke mücadelesi verecek ekibimiz, B Grubu’ndaki son maçında 10 Kasım Salı günü Emlak Konut ile kozlarını paylaşacak.

Lig macerası 20 Kasım’da..

Kupa organizasyonu sonrasında VİP, lig için aralıksız bir şekilde çalışmalarına devam edecek. Turuncu-Morlular, geçen sezon küme düşmesine rağmen Koronavirüs Pandemisi nedeniyle ‘beyaz sezon’ ilan edilmesi sonrası lige tutunmuştu. VİP, 2020-2021 sezonunda da ilimiz adına Kadınlar Basketbol Ligi’nde yarışacak. Ligin en tecrübeli takımlarından biri olan VİP Gençlikspor, yaptığı flaş transferlerle yeni sezon için ne kadar iddialı olduğunu göstermişti. Kadrosuna kaliteli isimler katan VİP Gençlikspor, kupa ve ligde en iyi şekilde ilimizi temsil etmek istiyor. 20 Kasım’da başlayacak yeni sezonun ilk haftasında VİP Gençlikspor, Antalya deplasmanına çıkacak. Turuncu-Morlular, Antalya 07 Basketbol deplasmanıyla yeni sezona merhaba diyecek. Ligin ilk haftasının diğer müsabakalarında; Bosna34-İstanbul Üniversitesi, Fenerbahçe Gelişim-Emlak Konut, Karşıyaka Çarşı Koleji-Botaş Gelişim, GCT Düzce-Edremit Belediyesi Gürespor, Mardin GB-Ceyhan Belediyesi ve Mersin Üniversitesi-Bursa Büyükşehir Belediyesi karşılaşmalarının heyecanı yaşanacak.

 

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz