KADIN MİLLETVEKİLİNDEN KADIN KOOPERATİFİNE TAM DESTEK – Kent 77 TvKent 77 Tv
KADIN MİLLETVEKİLİNDEN KADIN KOOPERATİFİNE TAM DESTEK
361
08 Ocak 2020 - 13:44

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, ÇavuşKöy ve Sermayecik Köylerini ziyaret etti. S.S. Çavuşköy Orman Perileri Kadın Üretim ve İşletme Kooperatifi’ni ziyaret eden Akyol, kooperatif üyelerini kutladı.

 

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Altınova’yı ziyaret etti. Çavuşköy ve Sermayecik köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Akyol ve beraberindekiler, çalışmalar hakkında bilgi verip talepleri dinledi. Milletvekili Akyol, daha sonra AK Parti Altınova İlçe Teşkilatının haftalık toplantısına katıldı.

TEK TEK TOKALAŞTILAR

Çavuşköy Muhtarı Riyasettin Kızılkaya, S.S. Çavuşköy Orman Perileri Kadın Üretim ve İşletme Kooperatif Başkanı Gönül Uysal Erdoğan ve vatandaşlar tarafından karşılanan AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ve beraberindekiler Çavuşköylülerle tek tek tokalaşıp sohbet ettiler.

“KADINLARIMIZN YANINDAYIZ”

Mezguaşe’nin Yeri isimli yerde yöresel ve doğal Çerkez yemekleri ikram edilen Akyol ve beraberindekiler samimi ortamda vatandaşlarla sohbet ettiler. Kooperatifi kuran kadınları kutlayan Milletvekili Akyol, “Kadınlarımızın hazırladığı lezzetli el emeği ürünleri tatma fırsatı bulduk. Kadınlarımız kurduğu bu kooperatifin çalışmalarında ve gelecek projelerinde her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyoruz. Yakın ilgi ve sıcak ev sahiplikleri için çok değerli kooperatif üyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

GENİŞ KATILIM

Akyol ve beraberindekiler daha sonra Sermayecik Köyünü ziyaret etti. AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol’un köy ziyaretlerine; Altınova Kaymakamı Ahmet Regaip Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral ve eşi Yasemin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, AK Parti Altınova Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın, AK Parti Altınova İlçe Yönetimi, belediye ve il genel meclis üyeleri katıldı.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz