Kadıköyspor’u zor günler bekliyor – Kent 77 TvKent 77 Tv
572
24 Mart 2020 - 20:40
Kadıköyspor’u zor günler bekliyor

Ligde haftalardır galibiyete hasret kalan ve 5-1’lik Çayırova yenilgisi öncesinde kadrodaki 7 oyuncusu takımdan ayrılan Kadıköyspor’u ligin son 4 maçında zor günler bekliyor. Temsilcimizin son iki sırada yer almaması için en az 6 puan alması gerekiyor.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kadıköyspor, kümede tutunmaya çalışıyor. Haftalardır kazanamayan ve 3 puana hasret kalan Kırmızı-Siyahlılar, son olarak 22. haftada evinde Çayırovaspor’a 5-1’lik skorla boyun eğmişti. O maç öncesinde takımda bazı tatsızlıklar yaşanmış ve 7 oyuncu Kadıköyspor’dan ayrılmıştı. Transfer sezonu da kapanması nedeniyle dışarıdan oyuncu alamayan Kırmızı-Siyahlı ekibimiz, Çayırova karşısında hezimet yaşamıştı. Şuanda 20 puanla küme düşme potasının bir basamak üstü olan 12. sırada bulunan Kadıköyspor’u son dört maçlık periyotta zorlu haftalar bekliyor. Koronavirüsü nedeniyle ara verilen ligin Mayıs ayında başlatılması planlanırken; Kırmızı-Siyahlı takımımız Kadıköyspor’un bu son dört haftada en az 6 puan toplaması gerekiyor. 23. haftada deplasmanda Torbalıspor ile karşılaşacak Kadıköy, 24. haftada sahasında Sultangazispor ile yarışacak. 25. haftada İzmirspor deplasmanına gidecek temsilcimiz, grubun son haftasında evinde Beşyüzevlerspor’u ağırlayacak ve lige nokta koyacak. Sezonu son iki sırada bitirmediği takdirde Yalovaspor’un 3. Lig’e çıkma durumuna göre Kadıköy ya BAL biletini dördüncü kez alacak ya da play-out oynayacak. Kırmızı-Siyahlılar, son iki sırada kendine yer bulursa direkt olarak Yalova Süper Amatör Küme’ye düşecek.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz