KADIKÖYSPOR MUTLUHAN'I KAPTI – Kent 77 TvKent 77 Tv
330
02 Ocak 2020 - 8:03
KADIKÖYSPOR MUTLUHAN’I KAPTI

Ligin ikinci yarısında çıkış yakalamak isteyen ve kadrosunu buna göre şekillendiren Kadıköyspor, sürpriz bir transfere imza attı. Kırmızı-Siyahlılar, Acarspor ile 1. Amatör Küme’de şampiyonluk yaşayan Mutluhan Ar ile anlaştı.

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’taki temsilcilerimizden Kadıköyspor, genç bir ismi kadrosuna dahil etti. Geçtiğimiz Pazar günü 1. Amatör Küme B Grubu’nun son hafta maçında 2-0 geriden gelip Armutlu Esnafspor’u 3-2 deviren Acarspor’da iki gole imza atıp takımının Süper Amatör Küme’ye yükselmesinde pay sahibi olan Mutluhan Ar, ikinci devrede Kırmızı-Siyahlı formayı giyecek.

 

Hücumda etkili silah..

Acarspor’un bu sezon şampiyonluktaki en büyük kozlarından olan 19 yaşındaki Mutluhan Ar, attığı goller ve sergilediği futbolla sadece Yalova’daki değil, il dışındaki birçok kulübün de radarına takıldı. Ancak sporcunun eğitimi konusunda Yalova’yı tercih etmesi nedeniyle devreye giren Kadıköyspor, başarılı futbolcuyla her konuda anlaştı. Her iki kanatta da oynayabilen Mutluhan, etkili hücum silahı olarak biliniyor. Yetenekli oyuncunun, BAL’da ikinci yarıda patlama yapmak isteyen Kadıköyspor’un hücumdaki en önemli oyuncularından biri olması bekleniyor.

 

Elmalıkspor’da başladı..

19 yaşındaki Mutluhan, futbola 2013 yılında Elmalıkspor’da başladı. Siyah-Beyazlı kulübün altyapısından yetişen genç oyuncuyu aynı yıl Acarspor, altyapısına dahil etti. Yaklaşık 6 yıldır Acarspor formasıyla birçok yaş kategorisinde top koşturan Mutluhan, Sarı-Lacivertlilerle 2019-2020 sezonnda 1. Amatör Küme’de şampiyonluk sevinci yaşadı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz