KADIKÖY'DEN KÖTÜ SERİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
203
27 Şubat 2020 - 8:05
KADIKÖY’DEN KÖTÜ SERİ

Sezona fırtına gibi başlangıç yapan ancak ilerleyen haftalarda inişli çıkışlı grafik çizen Kadıköyspor, son haftalardaki kötü performansıyla küme düşme potasına yaklaştı.

 

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’taki ekiplerimizden Kadıköyspor, son haftalarda üst üste aldığı kötü sonuçlarla tehlikeli bölgeye yaklaştı. Kırmızı-Siyahlılar, son dört haftada adeta galibiyeti unuttu. Son olarak 9 kişi kalan Bucaspor’a evinde 3-2 mağlup olan Kadıköyspor, üst üste üçüncü yenilgisini aldı ve taraftarını üzdü.

 

Son 9 maçta 1 kez kazandı..

Bu sezon ligde oynadığı son 9 maçında sahadan sadece 1 kez galip ayrılan Kadıköy, 26 Ocak 2020’de İlimtepe Kullar 1975 Spor’u sahasında 1-0 yenmişti. Çiğli Belediyespor’la da deplasmanda golsüz berabere kalan Kırmızı-Siyahlılar sırasıyla; Sultangazi, İzmirspor, Beşyüzevlerspor, Yalovaspor, Gebzespor, Bağcılarspor ve Bucaspor mücadelelerinden mağlubiyetle ayrıldı. Kadıköy, şuan ligde 18 puanla 10. sırada bulunuyor. Temsilcimizin küme düşme potasıyla arasında ise sadece 3 puanlık bir fark var.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz