KADIKÖY PUANLA DÖNDÜ – Kent 77 TvKent 77 Tv
243
04 Mart 2020 - 6:58
KADIKÖY PUANLA DÖNDÜ

Kadıköyspor, ligin 20. hafta  mücadelesinde İstanbul’da Küçükyalı Yelkenspor’a konuk oldu. Kırmızı-Siyahlılar rakibiyle yenişemedi ve 90 dakika sonunda sahadan golsüz beraberlikle ayrılıp Yalova’ya 1 puanla döndü.

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta üst sıralara tırmanmak isteyen Kadıköyspor, 20. hafta müsabakaları kapsamında; Küçükyalı Yelkenspor deplasmanına çıktı. İyi oynadığı karşılaşmada Kırmızı-Siyahlılar, rakibine diş geçiremeyip golsüz eşitlikle Yalova’ya dönüş yaptı. Bu sonuçla puanını 19’a yükselten Teoman Parıltan’ın öğrencileri haftalar sonra nefes almış oldu. Son 3 maçından 7 puan çıkartan Küçükyalı Yelkenspor düşme potasıyla olan puan farkını 3’e yükseltti. Maltepe Hasan Polat Stadyumu’nda oynanan maçı Muhammed Taha Onat, Hasan Hüseyin Yazıcılar ve Beytullah Demirer hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası dengeli geçerken takımlar aradığı golü bir türlü bulamadı. İkinci yarıda tempo artarken Küçükyalı Yelkenspor ve Kadıköyspor hızlı hücumlarla gol arayışı içerisine girdiler. Ancak bu yarıda da gol bulamayan iki takımın mücadelesi 0-0’lık eşitlikle noktalandı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz