İLK YARIYI AVANTAJLI KAPADILAR – Kent 77 TvKent 77 Tv
263
02 Ocak 2020 - 7:59
İLK YARIYI AVANTAJLI KAPADILAR

Süper Amatör Küme ekiplerinden Altınova Belediyespor, ligin şampiyon olarak tamamlamak ve Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselmek istiyor.

 

2019-201920 futbol sezonunda Yalova Süper Amatör Küme’de 11 haftalık ilk yarı maratonu tamamladı. İlk yarıyı, Sarı-Yeşilli ekip Altınova Belediyespor lider tamamladı. Oynadığı karşılaşmalarda 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 28 puan toplayan Altınova Belediyespor devre arasına lider girdi. Sarı-Yeşilli ekibi 1 puan gerisinde olan Safranspor 27 puanla takip etti. Üçüncü sırada ise yine 27 puanı bulunan Çınarcık Belediyespor yer aldı.

 

Altyapı meyvesini verdi..

Sezon başında genç bir kadro ile yola çıktıklarını ifade eden Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Abdurrahman Güneş, “Altınova Belediyespor altyapı antrenörümüz Senad İbriç, Veysel Kedik ve Rızvan Alemdar hocalarımızın yetiştirip bize verdiği 11 altyapı oyuncusu inşallah bu yolun sonunda ağabeyleriyle birlikte şampiyonluğu görecek. Devre arasında yapacağımız birkaç takviyeyle inşallah arzuladığımız şampiyonluğu sezon sonunda yakalayacağız. Gün birlik günüdür. Taraftarımızın, takımı desteklemeye devam etmelerini istiyoruz. Altınova’nın genç yeteneklerine taraftarımızın desteği çok önemlidir” ifadelerini kullandı.

 

Oral’a teşekkür etti..

Sarı-Yeşillilerin çalıştıcısı Güneş, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Teknik heyet olarak, bize her türlü desteği veren belediye başkanımız Dr.Metin Oral ve meclis üyelerimize, Kulüp Başkanımız Sedat Ok ve yönetim kurulumuza, Futbol Şube Sorumlumuz Fevzi Arıcı’ya, güvenimizi ve desteklerimizi boşa çıkarmayan aslan yürekli futbolcularımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.”

 

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz