İLK YARININ LİDERİ EMLAK KONUT – Kent 77 TvKent 77 Tv
297
08 Ocak 2020 - 13:40
İLK YARININ LİDERİ EMLAK KONUT

Yalova VİP Gençlikspor’un da yer aldığı Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde ilk yarı heyecanı sona erdi. İstanbul ekibi Emlak Konut, ilk 15 maçlık maratonu zirvede noktaladı.

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde ilk devre, geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Küme düşme potasında bulunan Yalova VİP Gençlikspor, evinde Antalya 07 Basketbol ile karşılaştı. Temsilcimiz, parkeden 91-47’lik skorla mağlup ayrıldı. Bu sonuçla VİP, 18 puan ve averajla küme düşme potası olan 15. sırada kendine yer buldu. Antalya temsilcisi ise 23 puan ve averajla 8. sırada haftaya nokta koydu.

 

Emlak Konut zirvede..

Bu sezonun şampiyonluk adaylarından Emlak Konut, deplasmanda 1881 Düzce Belediye ile kozlarını paylaştı. İstanbul ekibi, mücadeleyi zor da olsa 53-50 kazandı. Bu sonuçla Emlak Konut, 27 puan ve averajla ilk yarının lideri oldu. Zirve ortaklarından İstanbul Üniversitesi, devrenin son haftasında evinde Gürespor’u konuk etti. Nefesleri kesen zorlu kapışmada İstanbul ekibi, rakibini 57-56 devirmesini bildi. Bu sonuçla İstanbul Üniversitesi, 27 puan ve averajla ikinci sırada yer alıp Emlak Konut ile zirveyi paylaştı.

 

Bayraklı zorlanmadı..

Şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdüren Bayraklı Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi deplasmanında zorlanmadı. İzmir temsilcisi, rakibini 83-61’lik skorla yendi ve 26 puanla ilk 15 maçlık maratonu üçüncü sırada kapattı. Haftanın diğer maçlarında; Urla Belediyesi, sahasında Mardin BŞB Başakspor’a 87-53 boyun eğdi. Mersin Üniversitesi de BOTAŞ Gelişim’i seyircisi önünde 58-48 mağlup etti. Nesibe Aydın’ın Fenerbahçe Gelişim’i deplasmanda 76-58 ile geçtiği haftada Bilge Hastanesi Sakarya Yükseliş, deplasmanda Bosna 34’e 66-65 boyun eğdi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz