İLK RAUNT PERİLERİN – Kent 77 TvKent 77 Tv
183
06 Mayıs 2021 - 15:49
İLK RAUNT PERİLERİN

Yalova VİP Gençlikspor, ligin çeyrek final serisinin ilk maçında evinde Urla Belediyesi ile karşılaştı. Turuncu-Sarılılar, baştan sona domine ettiği müsabakayı 15 sayı farkla 75-60’lık galibiyetle kapattı ve yarı final için avantaj yakaladı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde ilimizi temsil eden Yalova VİP Gençlikspor, çeyrek final serisinin ilk maçında evinde Urla Belediyesi ile kozlarını paylaştı. Turuncu-Sarılılar, iyi oynadığı mücadeleyi farklı kazanmasını bildi. Müthiş bir oyun ortaya koyan Mert Köprücü’nün talebeleri, bir ara 35 sayılık farka ulaştığı müsabakayı zorlanmadan 15 sayı farkla 75-60’lık galibiyetle kapattı.

Çok iyi başladık..

Normal sezonda iki kez yenildiği rakibiyle play-off çeyrek finalinde eşleşen VİP Gençlikspor, 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan ilk maça çok iyi başladı. İlk periyotta özellikle Ukraynalı yıldızı Olena Stashchuk ile etkili olan Turuncu-Sarılılar, bu çeyreği 21-11 önde kapattı. İkinci periyotta karşılıklı sayılar olurken; bu çeyreği de 17-13 alan Turuncu-Sarılılar, devre arasına 14 sayı farkla 38-24 üstün gitti.

Rölantide geçti..

Müsabakanın üçüncü periyodunda rakibi karşısında adeta uçuşa geçen temsilcimiz, Urla Belediyesi’ni tek haneli sayıda tuttu ve 24-6’lık skorla son çeyreğe 32 sayı farkla 62-30’luk avantajla gitmiş oldu. Karşılaşmanın final periyodunda bir ara 35 sayılık farka ulaşan temsilcimizde koç Mert Köprücü, benchteki oyunculara da şans verdi ve bu 10 dakikayı 30-13 geride bitiren VİP, karşılaşmadan 15 sayı farkla 75-60 galip ayrıldı. Bu sonuçla VİP, seride 1-0 öne geçti ve yarı final öncesi ikinci maç için avantaj yakaladı. VİP, 9 Mayıs Pazar günü rakibini İzmir’de de yenmesi durumunda adını play-off yarı finaline yazdıracak.

‘Biz daha işimizin yarısını yaptık’..

Başantrenör Mert Köprücü, “Bu maçı kazanarak sadece bir avantaj aldık. Daha serinin ilk maçıydı bu. Üç gün sonra rövanşı var. Biz daha işimizin yarısını yaptık. Yarısını yapmak bize tur atlatmıyor. İkinci maçı da kazanırsak tur atlamayı hak edeceğiz. Bizim için önemli olan ligde iki maçta da kaybettiğimiz rakibi iyi bir oyunla yenip mücadeleyi kazanmaktı.” şeklinde konuştu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
AHMEDİYE GÖLETİ DEFNE KOKULARINA DOYACAK
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
‘YALOVA BENİM KENTİMDİR’ ORTAOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ, VEKTÖRLE MÜCADELEYE HIZ VERDİ
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL SÖZÜNÜ TUTTU
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA’DA MARKETLERE SIKI DENETİM

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz