İLA VE AKALP’E GÖREV – Kent 77 TvKent 77 Tv
504
19 Kasım 2020 - 13:35
İLA VE AKALP’E GÖREV

Yalovalı futbol hakemleri Serdar İla ve Uğur Akalp, profesyonel liglerde görev almaya devam ediyor. İki hakemimiz de bugün Misli.com 3. Lig’de görev yapacak.

 

Yalova bölgesi klasman yardımcı hakemlerimiz Serdar İla ve Uğur Akalp, Misli.com 3. Lig’de bugün oynanacak karşılaşmalarda görev alacak. 2020-2021 sezonuyla birlikte iki hakemimiz de Merkez Hakem Kurulu(MHK) tarafından birçok maçta görevlendirilmeye devam ediyor. Yalova’yı çıktıkları her müsabakada başarıyla temsil eden hakemlerimizden Serdar İla son olarak 1 Kasım Pazar günü Fethiyespor ile Yomraspor arasında oynanan Misli.com 3. Lig 2. Grup 7. hafta maçında görevlendirilmişti.

 

Yardımcı hakem olacak..

Ev sahibi ekibin 1-0 kazandığı müsabakada İla verdiği kararlarla futbol otoritelerinden tam not alırken, bugün Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta 10. haftada oynanacak İçel İdmanyurduspor-Arhavispor arasında oynanacak 90 dakikada görev yapacak. Mersin Stadyumu’nda 13.00’te başlayacak maçı Kocaeli’nden Göksu Furkan Güngör yönetecek. Serdar İla’nın yanı sıra Güngör’ün yardımcılığını Eskişehir’den Mehmet Kağan Bingül üstlenecek. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak Kocaeli’nden Volkan Kırbaş görev yapacak.

 

Uğur Akalp, 5. kez..

2020-2021 sezonunda Merkez Hakem Kurulu’nun gözdeleri arasında yer alan Uğur Akalp ise bugün beşinci maçına çıkacak. Kritik maçlarda görev alan ve kararlarıyla Yalova için takdir toplayan tecrübeli hakemimiz iki 2. Lig ve iki de 3. Lig maçında bayrak sallamıştı. Üst klasmana göz kırpan Uğur Akalp bugün Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta 10. haftada Batman Petrolspor A.Ş.-Çarşambaspor maçında görev alacak. Batman Yeni Şehir Stadında oynanacak zorlu 90 dakikayı Kocaeli’nden Ömer Kocabey yönetecek. kıdemli yardımcı olan Akalp’in yanı sıra bu maçın diğer yardımcı hakemi ise Sakarya’dan Cem Harman olacak. Maçın dördüncü hakemliğini ise Kocaeli’nden Engin Uğur üstlenecek.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz