İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EMNİYET MENSUPLARINI UNUTMADI – Kent 77 TvKent 77 Tv
İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EMNİYET MENSUPLARINI UNUTMADI
423
11 Nisan 2020 - 18:04

Koronavirüsle mücadele kapsamında Yalova İl Millî Eğitim Müdürlüğü önemli bir farkındalığa imza attı. Polis Haftası nedeniyle görev yapan Emniyet Mensuplarını ziyaret eden yetkililer, polislere siperli maske hediye etti.

Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ve öğretmenler, kentteki Polis Merkezleri’ni, kontrol noktalarını, ziyaret ederek, polis ekiplerine siperli maske hediye etti. Emniyet Teşkilatı’nın Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası nedeniyle öğretmenler yapmış oldukları 300 adet siperli maskeyi dağıtarak Emniyet Mensuplarını unutmadı.

İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun, Koronavirüs ile mücadele kapsamında yapmış oldukları siperli maskeleri ilk önce Sağlık çalışanları ve şimdi de Emniyet mensuplarına dağıtarak bu zor dönemde risk altında çalışanlara destek olduklarını söyledi.

Polis Haftası nedeniyle açıklama yapan Müdür Tosun, “Polis Teşkilatımız;  aziz vatanımızın, şanlı bayrağımızın, kadim milletimizin,  milli ve manevi değerlerimizin teminatıdır. Nice kahramanlık destanını gönüllere nakşeden polislerimiz, hayatımızın her alanında huzurun hâkim olması adına, devletimizin dirayet ve merhametinin de temsilcisi olmuşlardır. Teşkilatımızın bu uğurda gösterdiği azim ve kararlılık dün olduğu gibi bugün de bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Halkın güvenliği ve huzuru için çalışan polis memurları, aynı zamanda 65 yaş üzeri vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz demeden bu süreçte yine ön plana çıkarak vatandaş için en iyisini vermeye çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

Farkındalık oluşturmak istediklerine dikkat çeken Tosun, “Son günlerde dünya ve ülkemizin sağlığını tehdit eden Koronavirüs salgınına karşı da milletimizi korumak için büyük bir özveri ve fedakarlıkla mücadele eden polislerimizin sağlığı ve güvenliği için yanlarında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Polisler de siperli maskeler için ve ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek İl Müdürü Ali Tosun’a ve öğretmenlere teşekkür etti.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz