İl Emniyet Müdürlüğü devriye faaliyetinde ele geçirilenler! – Kent 77 TvKent 77 Tv
40
27 Şubat 2024 - 11:23
İl Emniyet Müdürlüğü devriye faaliyetinde ele geçirilenler!

 

Yalova İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimler suçun önlenmesi, suça karışan şahısların tespiti ve suç eşyalarının ele geçirilmesine yönelik yapılan sabit uygulamalar ve önleyici devriye faaliyetleri neticesinde;

25.02.2024 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri görevlilerimizce idaremiz Dere Mahallesinde bir olaya müdahale edildiği esnada olay yerinde bulunan S.Ç. isimli şahıstan 1 adet WALTER marka ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 9 adet fişek ele geçirilmiştir.

25.02.2024 tarihinde Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğümüz görevlilerince Çamlık Mahallesinde meydana gelen Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması olayına müdahale edildiği esnada olay yerinde bulunan yaşı küçük şahıstan 1 adet BLOW MAGNUM MOD92 ibareli kurusıkı tabanca ele geçirilmiştir.

26.02.2024 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri görevlilerimizce durumundan şüphelenilerek durdurulan 34*** plaka sayılı araç içerisinde bulunan R.G. isimli şahıstan 1 adet üzerinde UNIQUE FRENCH MİLİTARY ibaresi bulunan ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 6 adet fişek ele geçirilmiştir.

26.02.2024 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri görevlilerimizce durumundan şüphelenilerek durdurulan 06*** plaka sayılı araç içerisinde bulunan Ö.S. isimli şahıstan 1 adet COLT’S marka ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 8 adet fişek ele geçirilmiştir.

Şüpheli şahıslar hakkında gerekli adli işlemler başlatılmıştır.

“Yalova İl Emniyet Müdürlüğü olarak toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, meydana gelebilecek yaralanmalar ve maddi zararların önlenmesine yönelik mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir.”

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz