“İHTİYAÇ DUYULAN NOKTALARI BİR BİR TAMAMLAYACAĞIZ” – Kent 77 TvKent 77 Tv
23
21 Şubat 2024 - 8:41
“İHTİYAÇ DUYULAN NOKTALARI BİR BİR TAMAMLAYACAĞIZ”

Subaşı Belediyesi Kemerköprü Caddesi soğuk hava depolarının bulunduğu yolda sıcak asfalt çalışmaları yapılıyor.

Belde genelinde vatandaşların ulaşımlarını daha rahat ve modern bir şekilde sağlayabilmeleri için projelerini bir bir hayata geçiren Subaşı Belediyesi Kemerköprü Caddesi soğuk hava depolarının bulunduğu yolda planlanan program dâhilinde sıcak asfalt yol çalışmaları vatandaşların kullanımına sunuldu.

“İHTİYAÇ DUYULAN NOKTALARI BİR BİR TAMAMLAYACAĞIZ”

Belde estetiği ve ulaşım konforu için planladıkları çalışmaları hayata geçirmenin verdiği mutluluğu ifade eden Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, “Vatandaşlarımızdan bize olan geri dönüşlerle, yaptığımız teknik ölçüm ve araştırmalarla sıcak asfalt çalışmasını Subaşı Belediyesi Kemerköprü Caddesi soğuk hava depolarını çevreleyen bölgede yapmaya karar verdik. Esnafımıza ve vatandaşlarımıza da asgari düzeyde rahatsızlık ilkesiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hava koşullarının da olumlu gitmesi çalışmalarımızı hızlı yapmamıza imkan sağladı. Çalışmalar esnasında verdiğimiz rahatsızlık için özür diliyor, özverili çalışmaları ve gayretleri nedeniyle de çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Asfaltlama ve iyileştirme çalışmalarımız devam edecek.” diye konuştu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz