İDLİB ŞEHİTLERİ ANILDI – Kent 77 TvKent 77 Tv
238
03 Mart 2020 - 7:17
İDLİB ŞEHİTLERİ ANILDI

Suriye’nin İdlib bölgesinde hava saldırısı şehit düşen askerlerimiz, ülke genelinde olduğu gibi Yalova’daki spor müsabakalarında da unutulmadı.

 

Suriye’nin İdlib bölgesinde yapılan hava saldırısı sonucu şehit düşen askerlerimiz için tüm Türkiye’de olduğu gibi Yalova’da da spor müsabakalarında anma programı gerçekleştirildi. Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde ilk 3 mücadelesi veren Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nün sahasında oynadığı Tuzla maçı öncesinde şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu. Maçın devre arasında da ‘Başımız sağolsun’ yazılı pankart açıldı.

 

Tüm salon ayakta..

Diğer yandan Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki ekibimiz Yalova VİP Gençlikspor’un Urla Belediyesi’ni ağırladığı müsabakada da şehitlerimiz unutulmadı. Maç öncesinde saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz Semt77 Yalovaspor Basketbol’un seyircisi önünde Konyaspor ile oynadığı mücadele öncesinde de yine şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu. Tribünlerdeki taraftarlar da yine saygı duruşunda bulundu. Ayrıca Semt77 Yalovasporlu oyuncular, Konyaspor basketbolcularıyla birlikte parkeye ‘Kalbimizle duamızla Mehmetçiğin yanındayız’ yazılı pankart ile çıktılar. İki takım oyuncularının bu davranışı, tribünlerden alkış aldı. Ayrıca maç boyunca tribünlerden ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ tezahüratları yapıldı.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz