İÇ SAHA GALİBİYET HASRETİ 14 MAÇA ÇIKTI – Kent 77 TvKent 77 Tv
194
02 Nisan 2021 - 12:51
İÇ SAHA GALİBİYET HASRETİ 14 MAÇA ÇIKTI

Ligden düşmesi kesinleşen ve kalan haftalarda prestij mücadelesi verecek Yalovaspor’un bu sezonki iç saha galibiyet hasreti 14 maça çıktı.

 

 

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta 17 puanla son sırada bulunan ve küme düşen Yalovaspor’da kötü gidişatın en büyük nedenlerinden olan iç sahada kazanamama serisi Isparta 32 Spor karşısında da sürdü. Ligin 29. hafta müsabakaları kapsamında; evinde Isparta 32 Spor ile kozlarını paylaşan Yeşil-Kırmızılı takımımız, rakibine iyi oynamasına rağmen 3-1 yenilmekten kurtulamadı. Bu sonuçla temsilcimiz, kötü gidişatını devam ettirip son sıraya demirledi.

 

5 beraberlik ve 9 yenilgi..

Profesyonel ligler tarihindeki en kötü sezonunu yaşayan Yalovaspor, Erbaaspor deplasmanındaki 2-0’lık mağlubiyetle küme düşmüştü. Temsilcimiz, 29. haftada sahasında Isparta 32 S por’a da kaybederek bu düşüşünü tescilledi. Bu sezon evinde 14 maça çıkan Yeşil-Kırmızılı takımımız bu mücadelelerin hiçbirini kazanamadı. 35 yıllık profesyonel lig tarihinde ilk kez iç sahada şimdiye kadar henüz 3 puan yüzü göremeyen temsilcimiz, 5 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Evinde sadece 9 gol atma başarısı gösteren Yalovaspor, kalesindeki 26 gole engel olamadı ve 5 puan toplayıp iç sahada tüm zamanların en kötü performansıyla karşı karşıya kaldı.

 

Gölcük ve Elazığ maçları kaldı..

Diğer yandan Yalovaspor’un bu sezon iç sahada iki maçı kaldı. Küme düşen temsilcimiz, kırmızı çizgide bulunan Gölcükspor ve ardından Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’nü ağırladıktan sonra ev sahipliği yaptığı müsabakalara nokta koyacak.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova’da çocuklar doyasıya eğlendi
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
İstanbul Valisi’nin koltuğuna oturan Koç, Taksim’de 1 Mayıs’a izin verdi!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Teksas’ta 23 Nisan
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Asayiş berkemal!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA’DA 23 NİSAN COŞKUSU DOYA DOYA YAŞANDI

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz