İBBSK ZİRVEDE YALNIZ – Kent 77 TvKent 77 Tv
214
24 Kasım 2020 - 14:52
İBBSK ZİRVEDE YALNIZ

Çiftlikköy Belediyespor’un da yer aldığı Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Lig A Grubu’nda 7. hafta heyecanı yaşandı. Kırmızı-Siyahlı ekibimizin Karşıyaka ile oynaması gereken maç, konuk takımdaki pozitif vakalar ve karantina süreci nedeniyle ileri tarihe ertelendi. İzmir temsilcisi Göztepe’yi set vermeden yenen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, namağlup bir şekilde zirvede yalnız kaldı.

 

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği Sigortashop Kadınlar Voleybol 1. Lig A Grubu’nda 7. hafta da geride kaldı. Grupta iki müsabaka, karantina süreci nedeniyle ileri tarihe ertelendi. Liderlik yarışının tüm hızıyla sürdüğü filede lider İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, sahasında Göztepe’yi ağırladı. Rakibini 3-0’lık skorla geçen İstanbul temsilcisi, oynadığı 6. maçını da zaferle noktalamasını bildi ve liderliğini sağlamlaştırdı.

                 

Vakıfbank’a Altınoluk engeli..

Zirve ortaklarından Vakıfbank, evinde Edremit Belediyesi Altınoluk ile kozlarını paylaştı. İstanbul temsilcisi, rakibine 3-0 boyun eğdi ve bu sezonki ikinci yenilgisini alarak 16 puanla ikinci sırada haftaya nokta koydu.15 puana çıkan Altınoluk ise averajla üçüncü sırada kendine yer buldu. Haftanın diğer müsabakalarında; Özel Gelişim Koleji, tie-break’e giden maçta Fenerbahçe’yi 3-2 devirdi. Çanakkale Belediyesi de Büyükçekmece Voleybol Akademi deplasmanından 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Mehmet Erdem Marmara Akademi-İzmirspor ve Çiftlikköy Belediyespor-Karşıyaka maçları, TVF tarafından ileri bir tarihe ertelendi.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz