İBBSK emin adımlarla – Kent 77 TvKent 77 Tv
278
26 Kasım 2020 - 13:50
İBBSK emin adımlarla

Çiftlikköy Belediyespor’un da yer aldığı Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Lig A Grubu’nda 7 maçın tamamını kazanan İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Türkiye Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda 8. hafta öncesinde 20 puanla zirvede İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü oturuyor. Turuncu Mavili ekip şuana kadar oynadığı 7 maçın tamamını kazanmayı başardı. İstanbul temsilcisini 6 galibiyet ve 18 puanla Edremit Belediyesi Altınoluk ve 5’er galibiyeti bulunan 16 puanlı Vakıfbank ile 15 puanlı Çanakkale Belediyespor takip ediyor. Son iki sırada ise 1 galibiyeti bulunan 3 puana sahip Özel Gelişim Koleji ve galibiyet yüzü göremeyen 1 puanlı Mehmet Erdem Marmara Akademi bulunuyor.

Özel Gelişim’den Kanarya’ya geçit olmadı..
7. hafta maçları kapsamında Özel Gelişim Koleji ilk galibiyetini Fenerbahçe’yi 3-2 yenerek aldı. Vakıfbank ise sahasında Edremit Belediyesi Altınoluk takımına 3-0 boyun eğdi. Şampiyonluk adayı İstanbul BBSK galibiyet serisine Göztepe’yi 3-0 yenerek devam etti. Büyükçekmece Voleybol Akademi evinde Çanakkale Belediyesi’ne 3-0 yenildi. Mehmet Erdem Marmara Akademi-İzmirspor ve Çiftlikköy Belediyespor-Karşıyaka maçları ise KOVİD-19 vakaları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi A Grubunun dördüncü hafta maçları da 7. Haftanın ardından hafta arasında oynanırken Çiftlikköy Belediyespor, Edremit Belediyesi Altınoluk’a konuk olduğu maçtan 3-0 yenilgiyle ayrıldı. Lider İstanbul BBSK ise konuğu olduğu Büyükçekmece Voleybol Akademi engelini 3-1’lik skorla geçmesini bildi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz