'HEDEFİMİZ; İLK 3'E GİRİP SÜPER LİG'E ÇIKMAK' – Kent 77 TvKent 77 Tv
564
03 Ocak 2020 - 13:45
‘HEDEFİMİZ; İLK 3’E GİRİP SÜPER LİG’E ÇIKMAK’

..”Yalova’yı hak ettiği yere taşıyacağız.”

 

..”Takımımız finallere kalacak güce sahip.”

 

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) Asbaşkanı Faruk Törü, 1. Lig’de mücadele eden ve Avrupa kupalarında ülkemizi temsil edecek Yeşil-Kırmızılı takımımızla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Hedeflerinin ilk 3’e girip Süper Lig’e çıkmak olduğunu belirten Törü, Yalova’yı hak ettiği yere taşıyacaklarını kaydetti. Törü, Mart ayındaki Avrupa şampiyonasında finallere gidecek güce sahip olduklarının altını çizdi.

 

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren YOSK’ta asbaşkan Faruk Törü, Yeşil-Kırmızılı ekibimizin son durumuyla ilgili bilgiler verdi. Türkiye’de ve Avrupa’da kupa kazanmak istediklerini belirten başarılı işadamı, antrenör Murat Saltan’ın isteği doğrultusunda transfer çalışmasını gerçekleştirdiğini ve yıldız bir oyuncu ile anlaşma yaptıklarını söyledi.  Basın toplantısında Asbaşkan Faruk Törü’ye eşi Emel Törü de eşlik etti.

 

‘Hedefimiz; ilk 3’e girip Süper Lig’e çıkmak’..

YOSK Asbaşkanı Faruk Törü, “Kulübümüz Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) 15 yıldır Türkiye liglerinde mücadele ediyor. Bu yıl Türkiye 1. Ligi’nde yer alıyoruz ve hedefimiz; ilk üçe girip Süper Lige çıkmak. Ligin ilk yarısını 4.sırada bitirdik. İlk yarı hep yanımızda olan başta Valimiz Sayın Muhammet Erol, İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Hasan Soygüzel, Yalova milletvekillerimiz Sayın Ahmet Büyükgümüş, Sayın Meliha Akyol ve Çiftlikköy Belediye Başkanımız Sayın  Ali Murat Silpagar’a ve adını sayamadığım her kese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

‘Yalova’yı hak ettiği yere taşıyacağız’..

Takımın başantrenörü Murat Saltan ile transfer değerlendirmesi yaptıklarını söyleyen Törü, “Kulüp antrenörümüz devre arasında hedefimizden şaşmamamız için bir transfer istedi. Tüm transfer görüşmelerini büyük bir titizlikle bizzat kendim  yürüttüm. Hocamızın istediği milli sporcu ile anlaştım. Resmi evrak işlerin bitiminde siz değerli basımımızı ve kamuoyuna açıklayacağım. Bu transferin tüm maliyetini şahsım karşılamıştır. Transfer ücretini ve sporcunun diğer tüm giderlerine kendim sponsor oldum. Kulübümüze ve Yalova’ya hayırlı olsun. Ayrı bir mutluluğumuz transferi sadece transfer yapmak için yapmadım. Tam da hocamızın eksik gördüğü yere ve onun istediği sporcu ile anlaşarak, transferi gerçekleştirdim. Transfer ile birlikte ikinci yarı daha iyi bir takım olacağız ve Yalova’yı hak ettiği yere, Süper Lige taşıyacağız. Süper Lig bizler için çok önemli; TRT spor maçlarımızı canlı yayınlayacak  Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş spor Kulüplerinin ilimizde ağırlanması Yalova ili tanıtımında büyük önem arz ediyor. Üç kulüp sporcu ve yönetimlerinin yanı binlerce taraftarı da ilimize gelecek ve buda ilimize katma değer sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

 

‘Takımımız finallere kalacak güce sahip’..

Mart ayında İtalya’nın başkenti Roma’da yapılacak Avrupa kupaları için de iddialı olduklarını belirten Törü, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Kulübümüzün gurur duyduğumuz başka bir mücadelesi de Avrupa Kupalarıdır. 13-15 Mart 2020 tarihleri arasında İtalya’nın Roma şehrinde yapılacak eleme maçlarının sonunda hedefimiz kupa finaline kalabilmek. Takımımız bu güce sahiptir. Hem ilimiz Yalova’yı hem de ülkemiz Türkiye’yi uluslararası arenada gururla temsil edecek ve bayrağımızı göklerde dalgalandıracağız. Avrupa kupalarını önemsiyoruz, çünkü bir yada iki yıl sonra ‘Şampiyonlar Ligi’ kupasına katılmak bir sonraki hedefimiz. İkinci devre bu sporculara hepimiz güvenelim, salonları boş bırakmayalım ve büyük zaferlere atılacak imzaya birlikte ortak olalım.”

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz