GÜN SAYIYORUZ! – Kent 77 TvKent 77 Tv
325
30 Ocak 2020 - 8:24
GÜN SAYIYORUZ!

Filedeki temsilcimiz Çiftlikköy Belediyespor, tarihinde ilk kez Bayanla Voleybol 2. Ligi’nde play-off’a bu kadar yaklaştı. Kırmızı-Siyahlılar, evinde İnegöl Voleybol’u da geçerek artık play-off için gün saymaya başladı.

 

 

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Lig 2. Grup’taki ekibimiz Çiftlikköy Belediyespor, tarihinin en dönemini geçirdiği 2019-2020 sezonunda fırtına gibi esiyor. Mihrican Deviren yönetimindeki Çiftlikköy Belediyespor, 17. hafta müsabakaları kapsamında sahasında İnegöl Voleybol ile karşı karşıya geldi. Rakibini zorlanmadan 3-0 mağlup etmesini bilen Kırmızı-Siyahlılar, ilk iki için de büyük avantaj yakaladı. Bu sonuçla Çiftlikköy, 34 puanla ikinci sıradaki yerini korudu. 6 puanda kalan İnegöl Voleybol ise 10. sırada haftayı tamamladı.

 

Sakarya garantiledi..

Diğer yandan grubumuzda yenilgisi olmayan tek takım konumundaki Sakarya Voleybol, 17. haftayı da galibiyetle tamamladı. Yeşil-Siyahlılar, deplasmanda Nilüfer Belediyesi’ni 3-0’lık net skorla yenerek bu sezonki 14. maçını da zaferle noktaladı. Bu sonuçla Sakarya temsilcisi, 40 puana çıktı ve ilk 2’de yer alıp play-off’a yükselmeyi garantiledi. Sakarya’ya mağlup olan Nilüfer Belediyesi de 30 puanla 4. sıraya gerileyip play-off yarışına havlu attı.

 

Manisa iddiasını sürdürüyor..

Çiftlikköy’ün ilk iki yolunda tek rakibi olarak kalan Manisa Ata Okul Spor, Biga Çiçeklidede deplasmanından 3-0’lık galibiyetle ayrılmasını bildi. Bu sonuçla Manisa ekibi, 32 puanla üçüncü sıraya yükselip az da olsa play-off yarışındaki iddiasını sürdürdü. Haftanın diğer maçında Nova Gençlik, sahasında Gölcük İhsaniye’yi 3-1 yendi

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz