GELECEK PARTİSİ: “ONLAR GİDECEK, BİZ GELECEĞİZ!” – Kent 77 TvKent 77 Tv
GELECEK PARTİSİ: “ONLAR GİDECEK, BİZ GELECEĞİZ!”
77
10 Ağustos 2022 - 8:22

 

Gelecek Partisi Yalova İl Teşkilatı, parti içi eğitim programı kapsamında İl Başkanlığı’nda bir araya geldi.

 

Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi 24’üncü dönem Milletvekili Cuma İçten, Genel Merkez Eğitim Politikaları Başkan Yardımcısı Muhittin Nayman ve Yalova İl Koordinatörü Mehmet Çakmaker’in katıldığı programda, yaklaşan genel seçimler ve parti çalışmaları değerlendirildi.

İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, önümüzdeki dönemde saha çalışmalarına hız vereceklerini ifade ederek, kadın ve gençlik kolları ile birlikte bir dizi saha çalışması planladıklarını belirtti.

Başkan Çandır, Yalova’da çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak için var güçleriyle çalıştıklarını, özellikle son dönemde gerçekleştirdikleri imza kampanyaları ile de ayrı bir ivme yakaladıklarını dile getirdi.

Genel Merkez Eğitim Politikaları Başkanı Muhittin Nayman, parti programları doğrultusunda teşkilat mensuplarının saha çalışmalarında etkin bir rol üstlenmesinin önemine dikkat çekerek, eğitim çalışmaları ile birlikte Yalova’da ve Türkiye’de iktidarın en güçlü adayı olduklarını ifade etti.

Gelecek Partisi Yalova İl Koordinatörü Mehmet Çakmaker, Yalova’da yaklaşan seçimlerle birlikte, sandık kurullarının oluşturulması noktasında çalışmalarını hızlandırdıklarını, Gelecek Partisi’ne katılan yeni isimlerle birlikte her geçen gün daha da güçlendiklerini aktardı.

Eğitim programının son bölümünde saha çalışmalarında sıkça karşılaşılan soruların ve vatandaşlardan gelen taleplerin değerlendirilmesi yapıldı.

Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Cuma İçten, bazı sosyal medya platformlarında ve ulusal medya kuruluşlarında özellikle gündeme gelen konuları değerlendirdi.

Vatandaşların beklentilerini karşılayacak nitelikte olan kadroların Gelecek Partisi kadroları olduğunu ifade eden İçten, ekonomik ve sosyal sorunların çözümüne yönelik önerilerini kamuoyu ile paylaştıklarını, komisyonlarının sürekli çalıştığını, yarın iktidara geldiklerinde de vatandaşımızın rahat nefes almasını sağlayacaklarını vurguladı.

Saha çalışmasında dikkat edilmesi gereken hususların da altını çizen İçten, “Onlar gidecek, biz geleceğiz. Bu amaçla gayretle, içtenlikle sahadayız ve olacağız. Yalova ve Türkiye’de Gelecek Partisi iktidarı yakındır” dedi.

 

#yalova #kent77 #kent77tv #gelecekpartisi #ahmetdavutoğlu #siyaset

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL’E TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Termal’de çıkan yangında 2 hektar ormanlık alan zarar gördü!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
AHMEDİYE GÖLETİ DEFNE KOKULARINA DOYACAK
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
‘YALOVA BENİM KENTİMDİR’ ORTAOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ, VEKTÖRLE MÜCADELEYE HIZ VERDİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz