Filedeki rakibimizden fair-play örneği – Kent 77 TvKent 77 Tv
163
19 Ekim 2020 - 11:39
Filedeki rakibimizden fair-play örneği

Çiftlikköy Belediyespor’un ligin ikinci haftasında karşılaşması gereken ancak ekibimizde üç kişinin testlerinin KOVİD-19 testlerinin pozitif çıkması nedeniyle ertelenen Büyükçekmece Voleybol Akademi müsabakasıyla ilgili İstanbul temsilcisi ‘geçmiş olsun’ mesajı yayınladı.

 

Türkiye Sigortashop Kadınlar Voleybol 1. Lig A Grubu’nda geçtiğimiz hafta sonu oynanması gereken Çiftlikköy Belediyespor-Büyükçekmece Voleybol Akademi mücadelesi, Kırmızı-Siyahlı takımımızda üç kişide KOVİD-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle ertelendi. Türkiye Voleybol Federasyonu, resmi internet adresinden de yaptığı duyuruda müsabakanın tehir edildiğini açıkladı.

 

Büyükçekmece mesaj yayınladı..

Karşılaşmanın ileri tarihe ertelenmesi sonrasında Kırmızı-Siyahlı takımımız Çiftlikköy Belediyespor’un rakibi Büyükçekmece Voleybol Akademi kanadından, kulübün sosyal medya hesabından açıklama yapıldı. Açıklamada, “18 Ekim Pazar günü oynamamız gereken Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nda KOVİD-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle karşılaşma ileri bir tarihe ertelenmiştir. Çiftlikköy Belediyespor Kulübü oyuncularına ve teknik ekibe geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz” ifadelerine yer verildi.

 

Çiftlikköy’den de açıklama geldi..

Bu arada temsilcimizde pozitif vakalar sonrası kulüpten de açıklama geldi. Çiftlikköy Belediyespor Kulübü’nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Oyuncu kadromuz, teknik heyetimiz ve kulüp çalışanlarımıza rutin olarak uyguladığımız KOVİD-19 testleri yapılmış, bir teknik heyetimiz ve iki oyuncumuzda pozitif vakaya rastlanılmıştır. Ev izolasyonuna alınan oyuncu ve teknik heyetimizin tedavisi sürmektedir.”

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz