FİLEDE TURLAYAN EKİPLER BELİRLENDİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
197
11 Mart 2020 - 14:58
FİLEDE TURLAYAN EKİPLER BELİRLENDİ

Çiftlikköy Belediyespor’un da mücadele ettiği Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig Play-Off Yarı Final serisi sona erdi. Final bileti kapan 8 takım da belli oldu.

 

 

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde normal sezon sonrası yapılan Play-Off Yarı Final serisi sonrasında finale adını yazdıran 8 takım da netlik kazandı. Normal sezonun ardından play-off bileti elde eden 16 takım, 4’erli 4 gruba dağıldı. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar, Isparta’daki final serisine yükselmeye hak kazandı.

 

Çiftlikköy bir setten final şansını kaçırdı..

Öte yandan filedeki temsilcimiz Çiftlikköy Belediyespor, tarihinde ilk kez 1. Lig’e yükselme fırsatı yakaladı. C Grubu’nda mücadele eden Kırmızı-Siyahlılar, ilk maçında Kayseri OSB Teknik Koleji Gençlik Spor’u 3-2 devirdi. İkinci maçında Gelişim Koleji’ne 3-1 mağlup olan Mihrican Deviren’in talebeleri, son gün Çorum Belediyesi’ni 3-1 yenmesine rağmen finale yükselemedi. Bu gruptan Kayseri OSB ile Gelişim Koleji, play-off final serisi bileti aldı.

 

6 takım daha belli..

Play-off yarı final serisinde A Grubu’nda Vakıfbank ile Kalecik Belediyesi Spor Mektebi, final serisine yükseldi. B Grubu’nda da Sakarya Voleybol ve İzmirspor, finale adını yazdırdı. D Grubu’nda ise Numune Gençlik ve Fenerbahçe, Isparta’daki finallere gitme hakkı elde etti.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz