FİLEDE İLK RAUND TAMAMLANDI – Kent 77 TvKent 77 Tv
168
26 Şubat 2020 - 7:24
FİLEDE İLK RAUND TAMAMLANDI

Çiftlikköy Belediyespor’un da yer aldığı Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 2. Grup’ta normal sezon heyecanı sona erdi. İlk raundu tamamlanan grubumuzda Sakarya Voleybol ile temsilcimiz Çiftlikköy Belediyespor, play-off bileti alan ekipler oldu.

 

 

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği Kadınlar Voleybol 2. Lig 2. Grup’ta heyecan, geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla sona erdi. İlk iki sırada yer alarak play-off’a adını yazdıran Sakarya Voleybol ile Çiftlikköy Belediyespor’un maç yapmadığı haftada 4 müsabaka yapıldı. Sakarya ekibi, 50 puanla ligi lider kapattı. Kırmızı-Siyahlı takımımız Çiftlikköy ise 42 puan ve averajla ikinci sırada ligi noktaladı. İlk iki yarışında bileti Çiftlikköy’e kaptıran Nilüfer Belediyesi, sahasında Biga Çiçeklidede’ye karşı zorlanmadı. Bursa temsilcisi, rakibini 3-0’lık net skorla geçti. Bu sonuçla Nilüfer, 42 puan ve averajla üçüncü sırada kalarak play-off umudunu başka bahara bıraktı. Çanakkale ekibi Biga ise 9 puanla 8. sırada kendine yer buldu.

 

Salihli zorlanmadı..

Prestij mücadelesinde Salihli Belediyesi, evinde Edirnespor ile kozlarını paylaştı. Manisa ekibi, maçı zorlanmadan 3-0 galip kapadı. Bu sonuçla Salihli, 37 puanla grubu dördüncü sırada tamamladı. Edirnespor da 7 puanla 9. sırada yer aldı. Haftanın diğer maçlarında; Nova Gençlik, Bursa derbisinde sahasında İnegöl Voleybol’u 3-1 ile geçti. Manisa Ata Okul Spor, tie-break’e giden maçta Gölcük İhsaniye’yi deplasmanda 3-2 devirdi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz