FETHİYE ZİRVEDE, PETKİM TAKİPTE – Kent 77 TvKent 77 Tv
206
13 Mart 2020 - 17:21
FETHİYE ZİRVEDE, PETKİM TAKİPTE

 

Semt77 Yalovaspor Basketbol’un da yer aldığı Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde 22. hafta maçları geride kaldı. 9 ekibin play-off’a yükseleceği ligde 11 takım yarışta iddialı konumda. Ligde Fethiye Belediyespor’un liderliği sürerken; Petkimspor da zirve takibini devam ettiriyor.

 

 

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde 22. hafta müsabakaları, geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. Birbirinden çekişmeli karşılaşmaların oynandığı ligde şampiyon olacak takım, Süper Lig’e adını yazdıracak. 2 ile 9. basamak arasındaki ekipler de play-off mücadelesi verecek. 22. haftası geride kalan ligde Semt77 Yalovaspor, sahasında Mamak Belediyesi ile karşılaştı. Kıran kırana geçen maçta 14 sayı geriye düşen Yeşil-Kırmızılılar, rakibini mucize geri dönüş ile 70-68 devirdi. Bu sonuçla Semt77 Yalovaspor, 33 puan ve averajla 10. sırada haftayı tamamladı. Aynı puandaki Mamak Belediyesi de 8. sırada kendine yer buldu.

 

Fethiye zirvede..

Diğer yandan ligin zirvesindeki çekişme tüm hızıyla sürüyor. Muğla temsilcisi Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, evinde Samsunspor ile kozlarını paylaştı. Sahadan 82-72 üstün ayrılan Fethiye, 40 puanla haftayı lider tamamladı. 26 puandaki Samsunspor da averajla son sıradan kurtulamadı.

 

Petkimspor takip ediyor..

Zirve ortaklarından Petkimspor, sahasında Final Gençlik’i 94-90’ı ile geçti. Bu galibiyetle 39 puana çıkan İzmir temsilcisi, ikinci sırada haftayı bitirip zirve takibini sürdürdü. Haftanın diğer maçlarında; Anadolu Basket, sahasında Manisa BŞB’ye 82-67 boyun eğdi. Konyaspor da seyircisi önünde Balıkesir BŞB’yi 74-72 devirdi. 1881 Düzce Belediye, deplasmanda Akhisar Belediyesi’ni 71-69 ile geçti. Denizli temsilcisi Merkezefendi Belediyesi, BUDO Gemlik Basketbol deplasmanından 116-87 gibi farklı skorla üstün ayrıldı. Bandırma Kırmızı, evinde Bornova Belediyespor’a 71-68 boyun eğdi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz