FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ BİRÇOK NOKTADA ÇALIŞIYOR – Kent 77 TvKent 77 Tv
FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ BİRÇOK NOKTADA ÇALIŞIYOR
295
27 Şubat 2020 - 11:26

Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kentin birçok noktasında çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Adnan Menderes Mahallesi Kısmet Sokak, Gaziosmanpaşa Mahallesi Yaz Sokak, Mustafakemalpaşa Mahallesi Tütün Sokak, İsmetpaşa Mahallesi Yeşilırmak ve Çapa Sokak da çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, parke ve tretuvar çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın talimatları doğrultusunda 14 mahalleye eşit hizmet götürdüklerini belirten Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri; “Kentimizin önemli lokasyonlarında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Başkanımız Vefa Salman’ın eşit hizmet anlayışından yola çıkarak kentimizde girilmedik mahalle ve sokak bırakmayacağız. Şuanda Adnan Menderes Mahallesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, Mustafakemalpaşa Mahallesi ve İsmetpaşa Mahallesi’nde parke taşı, tretuvar çalışması ve düzenleme yapmaktayız. Bu bölgelerin bitimiyle birlikte daha önceden tespitini yapmış olduğumuz yerlerde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz