EVİMİZDE HÜSRAN YAŞADIK – Kent 77 TvKent 77 Tv
743
09 Aralık 2019 - 11:34
EVİMİZDE HÜSRAN YAŞADIK

Semt77 Yalovaspor, ligin 10. hafta mücadelesinde sahasında Final Gençlik ile karşılaştı. İlk çeyrekte 18 sayı farkla geriye düşmesine rağmen farkı 8’e kadar düşüren Yeşil-Kırmızılılar, kötü bir oyunla müsabakayı 19 sayı farkla 85-66 mağlup kapadı.

 

 

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz Semt77 Yalovaspor Basketbol, 10. hafta müsabakaları kapsamında; saha ve seyircisi önünde Bursa ekibi Final Gençlik ile kozlarını paylaştı. Kötü bir oyun ortaya koyan ve girdiği pozisyonlarda sayı üretmekte zorlanan Yeşil-Kırmızılılar, 40 dakika sonunda parkeden 85-66 boynu bükük ayrıldı.

 

İlk çeyrekte adeta ezildik..

Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğinde Semt77 Yalovaspor, rakibini durduramadı. İlk 10 dakikada Bursa temsilcisi, 32-14 gibi farklı skor avantajıyla ikinci periyota girdi. İkinci çeyrekte biraz toparlanma gösteren Semt77 Yalovaspor, 17-14’lük skor üstünlüğünü elinde tutmasına rağmen devre arasına 15 sayı farkla 46-31 yenik girdi.

 

Farkı 8 sayıya kadar düşürdük ama..

İlk yarıdaki kötü oyunun ardından üçüncü çeyreğe istekli başlayan ve bir ara farkı 8 sayıya kadar düşüren Yeşil-Kırmızılı takımımız, bu periyotu 22-18 önde kapattı ve son 10 dakikaya 11 sayı farkla 64-53 geride girdi. Karşılaşmanın son çeyreğinde temsilcimizin reaksiyon göstermesine izin vermeyen Final Gençlik, 21-13’lük skorla müsabakadan 19 sayılık fark avantajı ile 85-66 galip ayrıldı.

 

Üç oyuncumuz çift haneye ulaştı..

Semt77 Yalovaspor’da Keshun Sherrill, 22 sayıyla oynamasına rağmen yenilgiyi önleyemedi. Temsilcimizde Ryan Isaac Rhoomes 14 sayı ve Melih Kapucu da 10 sayı kaydetti. Final Gençlik’te Marlain Guy Veal; 31 sayı ve 10 ribaunt ile double-double yaptı. Abdoulaye Gueye de 18 sayı ve 11 ribaunt ile double-double yapan bir başka oyuncu oldu. Geçen sezon Yalova’da forma giyen Salih Uğraşan ise 11 sayıyla maçı tamamladı. Serhat Uğur, konuk ekipte 10 sayılık istatistik çizerek Final Gençlik’te skora katkı yaptı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz