ESENKÖY, SUALTI SPORLARININ GÖZDESİ OLACAK – Kent 77 TvKent 77 Tv
279
30 Kasım 2020 - 10:37
ESENKÖY, SUALTI SPORLARININ GÖZDESİ OLACAK

Yalova’nın Çınarcık ilçesine bağlı Esenköy beldesinde önümüzdeki dönemlerde kurulması planlanan dalış merkezi ve sualtı sporları derneği için çalışmalar başlatıldı.

 

Yalova’nın incisi olan Esenköy beldesinde önümüzdeki dönemde kurulması planlanan dalış merkezi ve sualtı sporları derneği için çalışmalar start aldı. Bu kapsamda Türkiye Suatlı Sporları Federasyonu Yalova İl Temsilcisi İbrahim İnce ve Esenköy Belediyesi Meclis üyeleri Davut Pekmez ve Murat Turanlı ilk olarak Marmara’nın en kapsamlı sualtı sporları derneği olan Karamürsel Sualtı Sporları Derneği(KARSAD) ziyaret etti. KARSAD Başkanı Zeki Şirinoğlu’nu ziyaret eden heyet Esenköy’de kurulması planlanan Esenköy Sualtı Sporları Derneği çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

 

‘Turizme çok katkı sağlayacak’..

Türkiye Suatlı Sporları Federasyonu Yalova İl Temsilcisi İbrahim İnce, “Esenköy’ün konum olarak bilhassa sualtı sporlarına çok müsait olduğu KARSAD Başkanı Zeki Şirinoğlu tarafından teyit edildi. Bölge için Esenköy’de kurulacak dalış merkezi özellikle turizme çok katkı sağlayacak. Ülkemizde ki dalış meraklılarının Ege ve Akdeniz taraftarlarına gitmelerine gerek kalmayacak. Tesislerin kurulmasıyla birlikte bölgemizde dalış yapabilecekler. KARSAD Başkanı Zeki Şirinoğlu’da her konuda destek olacağının sözünü verdi. Kendisine göstermiş olduğu misafirperverlikten ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz