“Eşe Karşı Kasten Öldürme” SUÇUNDAN YAKALANAN EŞ TUTUKLANDI – Kent 77 TvKent 77 Tv
18
21 Mayıs 2024 - 9:24
“Eşe Karşı Kasten Öldürme” SUÇUNDAN YAKALANAN EŞ TUTUKLANDI

Yalova ili , 24 Ocak 2023 tarihinde, Altınova ilçesi Soğuksu köyü Ballıkaya mevkiinde S.S. (1989 doğumlu) adlı kadın, yanında E.N.S. (1983 doğumlu) adlı eşi varken yaklaşık 20 metre yükseklikteki kayalıklardan düşmesi sonucunda olay yerinde hayatını kaybettiği aktarılmıştı.

 

Olay Yeri İnceleme Timi, “Jandarma Dedektifleri” olarak bilinen Jandarma Suç Araştırma Timi ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele unsurları bölgeye görevlendirildikten sonra olay yerinde yapılan incelemeler ile olayın oluş şekline ilişkin maktulün eşinin, çelişkili beyanları üzerine şüpheli; 15 ay boyunca  yürütülen  çalışmalar sonucunda; olayla ilgili şüpheli durumların ortaya çıkması sonucunda olayın intihar ya da kaza sonucu olmadığı, maktulün itilmek suretiyle ölümüne sebebiyet verildiği kanaatine varılması üzerine E.N.S. adlı şüpheli, “Eşe Karşı Kasten Öldürme” suçundan yakalanarak sevk edildiği adli makamlarca 16 Mayıs 2024 tarihinde tutuklandı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Yalova Valiliği koordinesinde, Yalova İl Jandarma Komutanlığınca, hiçbir suçun cezasız kalmaması ve suçluların adalet önünde hesap verebilmesi amacıyla sürdürülen çalışmalara hiçbir ayrıntıyı atlamayacak şekilde aynı titizlik ve kararlılıkla devam edilecektir” dendi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz