ERTAN ŞENER CHP'DEN İSTİFA ETTİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
ERTAN ŞENER CHP’DEN İSTİFA ETTİ
357
12 Nisan 2021 - 11:26

CHP’li İl Genel Meclisi Üyesi, eski İl Başkanı Ertan Şener, partisinde istifa ettiğini duyurdu. Şener, parti kurması beklenen Muharrem İnce’nin Memleket Hareketi’ne katıldığını da duyurdu.
Şener, konuyla ilgili yazılı açılamada bulundu. “Memleket İçin” başlıklı yazıda istifasını açıklayan Şener, şunları kaydetti:
“İlimizin ve ülkemizin geleceği için uzun yıllardır hemen hemen her kademesinde görev yaptığım, üstlendiğim her görevi yerine getirmek için ter döktüğüm, hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığım, kuruluş ilkelerini hayat biçimim haline getirdiğim, üyesi olmaktan her zaman onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden 12 Nisan 2021 tarihi itibarıyla istifa ettiğimi değerli kamuoyuna duyururum.
Bazen çok sevseniz de, çok inansanız da, ayrılıklar kaçınılmazdır. Hiçbir şey yapmayıp kötü gidişatı için acıyarak izlemektense, taşın altına elini sokman gerekir. Tıpkı Atatürk’ün vatanı işgalden kurtarmak için çıktığı yolda çok sevdiği Asker Üniformasını çıkartması gibi üzerinizdeki tüm birikimleri ve sıfatları bir kenara bırakıp, sil baştan başlamak gerekir. İşte ayrılığa bu gözle bakıyorum. İçim burkuluyor ama üzgün değilim. Tam aksine heyecan, umut, azim ve enerji doluyum.
Yıllardır birlikte siyaset yaptığım Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce ve Memleket Hareketi’nin ilimizi ve ülkemizi Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün gösterdiği hedeflere başarıyla taşıyacağına yürekten inanıyorum.
Bu vesile ile ülkemizi çağdaş ve aydınlık yarınlara taşımak isteyen, Cumhuriyetimizin kuruluş değerlerine yürekten bağlı, Atatürk ilke ve devrimlerine sadık, demokrasiye, çağdaşlaşmaya, laikliğe, hukuka, insan haklarına ve doğaya saygılı, yüreğinde vatan millet sevgisi olan herkesi Memleket Hareketi’ne katılıp birlikte omuz omuza, can cana çalışmaya davet ediyorum.”

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALİ KANGAL BELEDİYENİN BORCUNU AÇIKLADI!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Türkiye’nin satrançta en genç büyük ustası (GM) 16 yaşındaki Ediz Gürel oldu.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova, okuyor!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ YASMEK OKUMA YAZMA KURSU MEZUNLARINI VERDİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz