ERBUL, ACARSPOR'U TEBRİK ETTİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
225
02 Ocak 2020 - 8:02
ERBUL, ACARSPOR’U TEBRİK ETTİ

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul, ligin son haftasında 2-0 geriye düştüğü mücadelede Armutlu Esnafspor’u 3-2 devirerek Süper Amatör Küme’ye yükselen Acarspor’u tebrik etti.

 

 

2019-2020 Yalova 1. Amatör Küme Kürşat Özpolat sezonu B Grubu’nun son haftasında 30 puandaki Armutlu Esnafspor ile 28 puandaki takipçisi Acarspor, Çiftlikköy İlçe Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen zorlu kapışmada Armutlu Esnafspor, 2-0’lık skor avantajını yakalayıp şampiyonluk için dakikaları saysa da genç kadrosuyla dikkat çeken Acarspor, geriden gelerek rakibini 3-2 mağlup etti. Bu sonuçla Sarı-Lacivertliler, 31 puana ulaşıp Süper Amatör Küme’ye yükseldi. 30 puanda kalan Armutlu Esnafspor ise Süper Amatör Küme’ye yükselme şansını kaybetti.

 

Erbul’dan tebrik..

Öte yandan Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul, yaptığı açıklama Acarspor’u tebrik ederek Süper Amatör Küme’de başarılar diledi. Erbul, “2019-2020 1. Amatör Kürşat Özpolat sezonu final müsabakasında nefesleri kesen bir mücadele sonucu Acarspor şampiyon olarak Süper Amatör Küme’ye yükseldi. Centilmence mücadele eden maç sonu birbirlerini tebrik eden Armutlu Esnafspor ve Acarspor kulüplerimizi tebrik ederiz. Merhum Kürşat Özpolat’ın kardeşi Alperen Özpolat’ın Şampiyon Acarspor’a kupasını vermesi günün anlamına renk kattı. Kendisine de teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz