‘ENGELSİZ YÜREKLER’ SÜPER LİG YOLUNDA! – Kent 77 TvKent 77 Tv
290
25 Şubat 2020 - 8:34
‘ENGELSİZ YÜREKLER’ SÜPER LİG YOLUNDA!

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), ligin 17. hafta maçında evinde Konya Engelliler Spor Kulübü ile karşılaştı. Yeşil-Kırmızılı takımımız, rakibini 26 sayı farkla 76-50 ile geçerek Süper Lig yolunda ilerleyişine devam etti.

 

 

DowAksa’nın sponsorluğunda Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), 17. hafta maçında evinde Konya Engelliler Spor Kulübü ile karşılaştı. Takımımız sahadan 26 sayı farkla 76-50 galip ayrıldı. Ligde ilk 3 mücadelesi veren ve adını yeniden Süper Lig’e yazdırmak isteyen YOSK, 17. haftada Konya Engelliler Spor Kulübü’nü konuk etti.

 

Baştan sona üstün oynadık..

Baştan sona üstün oynadığı müsabakayı Yeşil-Kırmızılı takımımız 76-50’lik galibiyetle tamamladı. Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan maça iki takım da karşılıklı sayılarla başlarken bu periyotu 18-14’lük skorla YOSK önde geçti. İkinci çeyrekte de 18-10 önde olan temsilcimiz, devre arasına 36-24 üstün girdi.

 

Rölantiye aldık..

Mücadelenin üçüncü çeyreğinde 24-9 gibi farklı skor avantajını elinde bulunduran YOSK, son periyota 60-33’lük üstünlükle girmiş oldu. Maçın son çeyreğinde 17-16 geride olmasına rağmen Yeşil-Kırmızılı takımımız, karşılaşmadan 26 sayı farkla 76-50 galip ayrıldı. Bu sonuçla temsilcimiz, 17. maçında 13. galibiyetine uzandı ve ilk 3 için iddiasını sürdürmüş oldu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz