ENGELLİ MECLİSİ BAŞKANI HÜSEYİN ÖZDEMİR OLDU – Kent 77 TvKent 77 Tv
ENGELLİ MECLİSİ BAŞKANI HÜSEYİN ÖZDEMİR OLDU
96
24 Kasım 2022 - 10:17

Yalova Kent Konseyi Engelli Meclisi, 22 Kasım 2022 Salı Günü Halil İnalcık Kültür Merkezi Konferans Salonunda seçimli genel kurulunu gerçekleştirdi.

 

Divan Kurulu Başkanlığına, Yalova Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Engelli Meclisi Kolaylaştırıcısı Volkan Yılmaz, Divan Başkan Yardımcılığına Yalova Kent Konseyi Genel Sekreteri Erkan Çetintaş, Divan Üyeliklerine de Yalova Özel Sporcular Spor Kulübü Derneğini temsilen Cemil Ateş ve Yalova Belediyesi Kadın Aile Müdürlüğünü temsilen Neslişah Üstel seçildi.

 

Kandemir, “Çalışmalarımızı en üst seviyeye taşımayı planlıyoruz”

Açılış Konuşmasını gerçekleştiren Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir; “Göreve geldiğimizden bu zamana kadar üstünde durduğumuz en önemli konulardan birisi demokrasidir.

Hem yönetim anlayışımızda hem de bütün seçimlerde demokratik bir anlayışla hareket ediyoruz. Bu zamana kadar yapılamayanları yapmaya ve çalışmalarımızı en üst seviyeye taşımayı planlıyoruz.

Bugün de Kent Konseyi çatısı altında ilk defa Engelli Meclisini kuracağız. Delegelerimize baktığımda, her kesimden, kendi alanında tecrübeli arkadaşlarımı görüyorum. Bu beni ve yönetim kurulu arkadaşlarımı ziyadesi ile memnun ediyor.

Bugün ki güzel tabloyu oluşturan başta Kent Konseyi Genel Sekreterimiz Erkan Çetintaş’a ve Yürütme Kurulu Üyemiz Engelli Meclisi Kolaylaştırıcımız Volkan Yılmaz’a ayrıca katkı sağlayan bütün Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkürlerimi sunarım. Seçimlerin en iyi şekilde geçmesini temenni ederim.” dedi.

 

Hüseyin Özdemir Engelli Meclisi Başkanı seçildi

Engelli Meclisi başkanlığına; Hüseyin Özdemir, Hasan Bolat, Didem Eliaçık ve Fatih Olğun aday oldu.

Yapılan oylama sonucunda; Hasan Bolat 14 oy, Hüseyin Özdemir 11 oy, Fatih Olğun 9 oy, Didem Eliaçık 4 oy aldı. Salt çoğunluk sağlanamadığı için en fazla oyu alan Hasan Bolat ve Hüseyin Özdemir ikinci tura kaldı.

İkinci tur seçimlerinde; Hüseyin Özdemir 19 oy, Hasan Bolat 16 oy aldı. Seçim sonuçları neticesinde; Ova Fark Özel Eğitim Merkezini temsilen Hüseyin Özdemir Engelli Meclisi Başkanı seçildi.

Başkanlık seçimlerinden sonra yürütme kurulu seçimlerine geçildi. Ebrar Atak (Gerçek Dünya Rehabilitasyon Merkezi) 25 oy, Gökhan Zaman (Rehberlik ve Araştırma Merkezi) 23 oy, Hasan Bolat (Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği) 18 oy, Nazmiye Bıyıkoğlu (4 Mevsim Yaşam Koçluğu Spor Kulübü Derneği) 18 oy, Ömer Yazıcı (Yalova Özel Yıldızlar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği) 16 oy, Mürvet Uzman (Yalova Yeni Yaşam Spor Kulübü Derneği) 15 oy, Didem Eliaçık (Uluslararası Down Sendromu Federasyonu Yalova İl Temsilciliği) 15 oy ve Meryem Ersoy (Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonu) 13 oy ile yürütme kurulu üyesi oldu.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova’da çocuklar doyasıya eğlendi
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
İstanbul Valisi’nin koltuğuna oturan Koç, Taksim’de 1 Mayıs’a izin verdi!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Teksas’ta 23 Nisan
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Asayiş berkemal!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA’DA 23 NİSAN COŞKUSU DOYA DOYA YAŞANDI

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz