EMRAH VE FATİH, YEŞİL-KIRMIZILARDA! – Kent 77 TvKent 77 Tv
592
02 Ocak 2020 - 8:11
EMRAH VE FATİH, YEŞİL-KIRMIZILARDA!

Ligde şampiyonluk kovalayan Yalovaspor, devre arası transfer döneminde kadrosuna iki yeni isim daha kattı Yeşil-Kırmızılılar, Mardin BŞB Başakspor’dan Emrah Şahinçiftçi ve Dersimspor’dan Furkan Aktaş ile anlaştı.

 

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta Çiğli Belediyespor ile birlikte zirveyi paylaşan Yalovaspor, devre arası transfer döneminde yoğun bir şekilde çalışıyor. Yeşil-Kırmızılılar, iki yeni isimle daha anlaşıp dikkatleri üzerine çekti. Daha önce Edirnespor’dan başarılı kanat oyuncusu Emin Akyıldız’ı transfer eden Yalovaspor, Mardin BŞB Başakspor’un tecrübeli orta sahası ve aynı zamanda Yalova doğumlu sporcu Emrah Şahinçiftçi ile anlaştı. Temsilcimiz, Dersimspor’un başarılı solbeki Furkan Aktaş’la da anlaşma sağladı.

 

‘Memleketime dönmekten çok mutluyum’..

Uzun yıllar profesyonel liglerde oynadıktan sonra yuvaya dönen Emrah Şahinçiftçi, “Memleketime dönmekten çok mutluyum. Takımımın şampiyonluk yolunda elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı. Dersimspor’dan transfer Furkan Aktaş ise, “Burada çok güzel bir aile ortamı var. Ben de ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum. İnşallah yolun sonunda 3. Lig’de oluruz” diye konuştu. İki oyuncu da takımla birlikte ikinci yarı hazırlıklarına başladı.

 

Emrah Şahinçiftçi kimdir?

29 Ocak 1987 Yalova doğumlu Emrah Şahinçiftçi futbola 1999 yılında İstanbul ekibi Rumeli Kavağıspor’da futbola başladı. Deneyimli orta saha oyuncusu sonrasında Galatasaray ve Sarıyerspor’un yolunu tuttu. Sarıyer’de profesyonelliğe adım attıktan sonra Van Spor Futbol Kulübü, Ofspor A.Ş., Pazarspor, Kızılcabölükspor, Sultanbeyli Belediyespor, Arsinspor, Artvin Hopaspor’da top koşturduktan sonra bu sezon Mardin Büyükşehir Belediyesi Başakspor kadrosuna katıldı. Türkiye Kupası’nda 17 maça çıkan Şahinçiftçi, TFF 3. Liginde 130 maçta 6 gol, TFF 2.liginde 146 maçta 2 gol ve BAL’da ise 3 maçta forma giydi.

 

Furkan Aktaş kimdir?

Futbola 2005 yılında İstanbul Güneştepespor’da başlayan Furkan Aktaş sonrasında Galatasaray, Batı Trakya Türkleri, Demir Grup Sivaspor altyapılarında forma giydikten sonra Bağcılar Spor Kulübü’nde profesyonelliğe adım attı. Sonrasında amatöre dönen 1994 doğumlu oyuncu Araklıspor, Araklı 1961 Spor, Edirnespor, Feriköy, 1920 Maraşspor, Serhat Ardahanspor, Sarıkamış Gençlerbirliği, 1954 Kelkit Belediyespor ve son olarak Dersimspor formalarını giydi. Türkiye Kupası’nda 5 maç oynayan Furkan Aktaş, TFF 3. Liginde 12, TFF 2. Liginde 8, BAL’da ise 69 maçta forma giyerken 4 gol attı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz