EMİR GÖKALP SEMT77 YALOVASPOR’DA – Kent 77 TvKent 77 Tv
203
07 Temmuz 2021 - 16:12
EMİR GÖKALP SEMT77 YALOVASPOR’DA
ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Semt77 Yalovaspor’tan bir guard transferi daha geldi. Yeşil-Kırmızılılar 26 yaşındaki Emir Gökalp’i kadrosuna kattı.
TBL Play-Off Şampiyonu Semt77 Yalovaspor, önümüzdeki sene mücadele edeceği ING Basketbol Süper Ligi için kadrosunu şekillendirmeye başladı. İç transferde Lamont Jones ile anlaşan temsilcimiz sonrasında Oğulcan Baykan’ı renklerine bağlamıştı. Ardından 2 Amerikalı guard Glenn Cosey ve pivot Marcus Lee ile kadrosunu şekillendirmeye başlamıştı. Yeşil-Kırmızılılar son olarak geçmişte Banvid, Galatasaray forması giyen ve geçtiğimiz sezon ise Lokman Hekim Fethiye Belediye formasını terleten Emir Gökalp ile anlaştı. 187 boyundaki guard 2021-2022 sezonunda Semt77 Yalovaspor’da oynayacak.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Karakol bahçesinden kaçan eşek, hastaneye girdi!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova’da 23 Nisan coşkusu

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz