‘ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ’ – Kent 77 TvKent 77 Tv
201
02 Ekim 2020 - 9:39
‘ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ’

Ligin başlamasına kısa bir süre kala geri sayımını sürdüren Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nde (YOSK) Başkan Alpaslan Erkoç, ligde üst sıraları zorlamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

DowAksa’nın sponsorluğunda Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek YOSK’ta başkan Alpaslan Erkoç, uzun ve yorucu maratonda Yalova’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. Bu ligi iyi bildiklerini ve en tecrübeli ekipler arasında bulunduklarını kaydeden Erkoç lig macerasının yanı sıra; Avrupa kupalarında da önemli bir organizasyonun kendilerini beklediğini kaydetti.

 

‘Elimizden geleni yapacağız’..

YOSK Başkanı Erkoç, “Lig maratonu için artık sayılı bir süre kaldı. Koronavirüs Pandemisi nedeniyle Kovid-19 önlemleri çerçevesinde maçlarımızı oynayacağız. Her yıl olduğu gibi bu sezon da Yalova’mızın adını duyurmak ve üst sıraları zorlamak için elimizden geleni yapacağız. Ayrıca Avrupa kupalarında da Türkiye’mizi temsil edeceğiz. Uzun ve yorucu maratonda güzel bir sezon geçirmek istiyoruz” diye konuştu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz