ELAZIĞ VE MALATYA'YA DESTEK – Kent 77 TvKent 77 Tv
352
31 Ocak 2020 - 9:01
ELAZIĞ VE MALATYA’YA DESTEK

Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, sezonun ve hatta tarihinin en kritik maçlarından birine çıkıyor. Kırmızı-Siyahlılar, sahasında Manisa Ata Okul Spor ile karşılaşacak. Mihrican Deviren’in talebeleri rakibini yendiği takdirde, play-off’u garantilemiş olacak. Ayrıca Çiftlikköy taraftarları, Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem felaketinde vatandaşlarımıza destek için ‘Atkını ve bereni al gel’ kampanyası başlattı. Maçtan hemen önce taraftarlar, yanlarında getirdikleri atkı ve bereleri sahaya atacak ve farkındalık oluşturulacak.

 

 

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 2. Grup’ta ilk iki mücadelesi veren Çiftlikköy Belediyespor’u Pazar günü kritik bir maç bekliyor. Kırmızı-Siyahlılar, seyircisi önünde Manisa Ata Okul Spor ile kozlarını paylaşacak. Puan durumu itibariyle sezonun en önemli maçı olarak dikkat çeken bu karşılaşmayı 3-0 ya da 3-1’lik skorlarla kazandığı takdirde Çiftlikköy, son iki maçından önce play-off’a gitmeyi garantileyecek. 3-2’lik galibiyet, 3-0, 3-1 ve 3-2’lik yenilgilerde ise temsilcimizin durumu son iki karşılaşmasında netlik kazanacak.

 

Bu maç kaçmaz..

Çiftlikköy Belediyespor ile Manisa Ata Okul Spor arasında 2 Şubat Pazar günü Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak. Bu müsabaka öncesinde Kırmızı-Siyahlılar, 34 puanla ikinci sırada yer alıyor. 32 puandaki Manisa temsilcisi ise üçüncü sırada zorlu karşılaşmaya çıkmaya hazırlanıyor. Bu mücadeleye taraftarların büyük ilgi göstermeleri bekleniyor.

 

Atkı ve bere kampanyası..

Bu arada Çiftlikköy taraftarları, farkındalık oluşturmak için maç saatinde kampanya düzenleyecek. Bu müsabakadan günler öncesinde organizasyonla ilgili bilgi veren Kırmızı-Siyahlı takıma gönül verenler, ‘Atkını ve bereni al da gel’ kampanyası kapsamında Çiftlikköy-Manisa Ata Okul Spor müsabakası öncesinde atkı ve bereleri sahaya atacaklar. Konuyla ilgili açıklama yapan taraftarlar, “Elazığ’ın Sivrice ilçesi ve Malatya’da da can kaybına sebep olan depremden etkilenen insanlara ulaştırılmak üzere Pazar günü Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanacak Çiftlikköy Belediyespor-Manisa Ata Okul Spor maçını izlemeye gelecek olan taraftarlar ‘Elazığ üşüme, Çiftlikköy seninle’ sloganı ile sahaya atkı ve bere atacak. Bu yüzden maça gelenlerin yanlarında atkı ve bere getirmelerini rica ediyoruz” şeklinde konuştular.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz