EKREM İMAMOĞLU YALOVA'DA – Kent 77 TvKent 77 Tv
EKREM İMAMOĞLU YALOVA’DA
960
24 Şubat 2020 - 7:08

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sapanca’da yaptığı 2 günlük çalışma kampının ardından, rotasını Yalova’ya çevirdi. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile bir araya gelen İmamoğlu, “Yalova, İstanbul’un gözbebeği. Nasıl iş birlikleri yaparız, bu kadar yakın iki parçanın ve yıllarca İstanbul’un bir parçası olan Yalova’nın hangi kısımlarına İstanbul olarak dokunuruz; onları konuşuyoruz. Yalova halkının ve Yalova Belediye Başkan’ımızın yanındayız” dedi.

Sapanca’da 2 günlük kampa giren İBB Başkanı İmamoğlu,  geçtiğimiz günlerde yolsuzluk operasyonu yapılan Yalova Belediyesi’ne destek ziyaretine gitti. İmamoğlu, Sapanca’nın ardından rotasını Yalova’ya çevirdi. İmamoğlu’nun ildeki ilk durağı Yalova Belediyesi oldu. Başkan Vefa Salman ile bir araya gelen İmamoğlu, “Sapanca’da İBB’nin çok kıymetli yönetici kadrosuyla 2 günlük bir çalışmadan sonra, değerli dostum, yıllardır bir arada görev yaparken çok sık diyalogda olduğumuz Vefa Salman Başkan’ımızı ziyaret ettik.  Hem Yalova’yı hem İstanbul’u konuşuyoruz. Çünkü Yalova, aynı zamanda İstanbul’un gözbebeği. Nasıl iş birlikleri yaparız, bu kadar yakın iki parçanın ve yıllarca İstanbul’un bir parçası olan Yalova’nın hangi kısımlarına İstanbul olarak dokunuruz; onları konuşuyoruz. Yalova halkının ve Yalova Belediye Başkan’ımızın yanındayız” ifadelerini kullandı.

YÜRÜYEN KÖŞK’E GİTTİ

İmamoğlu ve Salman, daha sonra Yürüyen Köşk’ü birlikte ziyaret etti. Başkan Salman, İmamoğlu’na Yürüyen Köşk’le ve tarihçesiyle ilgili bilgiler verdi.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL “1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ERSİN TANRIKULU HÜR-SEN YALOVA İL TEMSİLCİSİ OLDU
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
SUBAŞI BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINI SEVİNDİRECEK PROTOKOL
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Hersek Spor’dan Fazlaca’ya ziyaret

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz