‘DÜNYANIN SONU DEĞİL’ – Kent 77 TvKent 77 Tv
268
05 Mart 2020 - 7:32
‘DÜNYANIN SONU DEĞİL’

Ligin 20. haftasında sahasında üstün oynamasına rağmen Atlasspor ile golsüz berabere kalarak averajla zirveyi Çiğli’ye kaptıran Yalovaspor’da teknik direktör Aytaç Yaka, karşılaşmayla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

 

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta şampiyonluk kovalayan Yalovaspor, geçtiğimiz hafta sonu seyircisi önünde İstanbul ekibi Atlasspor ile kozlarını paylaştı. Maç boyunca baskılı oyun ortaya koyan Yeşil-Kırmızılı takımımız, 90 dakika sonunda rakibine skor anlamında üstünlük sağlayamayınca mücadele, başladığı gibi 0-0 golsüz eşitlikle son buldu. Bu karşılaşma sonrasında Yalovaspor, 48 puan ve averajla ikinci sıraya geriledi.

 

‘Dünyanın sonu değil’..

Bu tip puan kayıplarının her takımın yaşayacağını belirten genç ve dinamik çalıştırıcı, ikinci yarının zor geçeceğini her zaman söylediklerinin altını çizerek İlimtepe takımını yenip İzmir’e avantajlı bir şekilde gitmek istediklerini söyledi. Yaka, şöyle konuştu: “Atlasspor ile şanssız bir şekilde berabere kaldık. Bu durum dünyanın sonu değil. Hiçbir şey bitmiş değil. Önümüzde önemli maçlar var. Oynanmadan hiçbir maç kazanılmıyor yada kaybedilmiyor. İkinci yarının daha zor geçeceğini biliyorduk. Belki bu hafta aldığımız galibiyet bize şampiyonluğu getirecek. Atlas karşısında aldığımız beraberliğin yanı sıra Coşkun’un sakatlığı bizi çok üzdü. İnşallah en kısa zaman da iyileşip aramıza dönecek. Önümüzde Kullar maçı var. Bu maçta taraftarımızın daha fazla desteğine ihtiyaç duyacağız. Bu maçtan galibiyetle ayrılıp, sonra Çiğli maçına odaklanacağız. İzmir’e avantajlı gitmek istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var. Allah’ın izniyle sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyip final biletini kazanacağız.”

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz