DOĞAN VE PARILDAR’A BAŞARI BELGESİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
DOĞAN VE PARILDAR’A BAŞARI BELGESİ
634
04 Ocak 2020 - 9:31

Yalova Valisi Muammer Erol başkanlığında gerçekleştirilen İl İdare Şube Başkanları toplantısında vatandaşa hizmet konusunda üstün hizmetlerinden dolayı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadrettin Doğan ve İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar’a başarı belgesi verildi.

 

Vali Muammer Erol başkanlığında, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 24. maddesi gereğince idarede birliğinin sağlanması, işlerin gözden geçirilerek düzenlenmesi, teşkilatın uyumlu çalışması için gerekli tedbirlerin alınmasını görüşmek ve kararlaştırmak amacıyla İl İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı. Yalova Uygulama Otelinde düzenlenen toplantıda Vali Muammer Erol, Vali Yardımcısı Ahmet, Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar, Vali Yardımcısı Mustafa Kılıç, Vali Yardımcısı Abdurrahman İnan, Vali Yardımcısı Vehbi Bakır, Vali Yardımcısı Ömer Bilgin ve il idare şube başkanları katıldı.
Toplantı öncesi Vali Erol, kamu hizmetinin sunulması ve bu esaslara uygun olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak adına gerçekleştirdikleri Olağanüstü gayret ve çalışmalarında dolayı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadrettin Doğan ve İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar’a başarı belgelerini verdi. Ardından toplantının açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar yöneticiliğinde, Valilik birimlerinin çalışmalarıyla ilgili İl Yazı İşleri Müdürü Dr. Ayşe Karaduman, İl İdare Kurulu Müdürü Nebiye Yurtsever, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Altun, Hukuk İşleri Şube Müdürü Doğan Çay, Bilgi İşlem Şube Müdürü Ruhsan Şahin, Özel Kalem Müdürü Saliha Özbek, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Zekiye Uğurlu, İl Göç İdaresi Müdürü Emre Korkmaz, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Muharrem Bukan, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü İlyas Özdemir, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Arif Atbaş, İdare ve Denetim Müdürü Nurullah Başol ve İdari Hizmetler Şube Müdürü Mutlu Beşe Kocamanel sunumlarını gerçekleştirdi.

Bilgilendirme sonrası görüş ve önerilerin dile getirilmesinin ardından toplantı sona erdi.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz