‘DEVA KADINDA’ İLK ADIMINI YALOVA’DA ATTI – Kent 77 TvKent 77 Tv
‘DEVA KADINDA’ İLK ADIMINI YALOVA’DA ATTI
229
28 Mayıs 2021 - 15:28
Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen, Deva Partisi GMYK üyesi Evrim Rızvanoğlu ve Marmara Bölgesi Kadından Sorumlu Koordinatör Sevda Durgun Yalova’ya geldi.
Esen, “DEVA Partisi olarak Türkiye çapında başlattığımız üye ve gönüllülük kampanyasının ilk startını Yalova’dan veriyoruz” dedi.
DEVA Partisi Yalova İl Kadın Çalışmaları Başkanlığı tarafından parti binasında düzenlenen programa Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen, GMYK üyesi Evrim Rızvanoğlu, Marmara Bölgesi Kadın Sorumlusu Sevda Durgun, İl Başkanı Mehmet Demirhan, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.
Programın ardından tüm teşkilatlar bir araya gelip Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda teşkilatlandırma hakkında bilgilendirme yapıldı.
DEVA Yalova, YTSO Kadın Girişimcileri Ziyaret Etti.
Kurul Toplantısı sonrasında, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Başkanı Merve Gençer ve yönetimiyle birlikte bir söyleşi gerçekleştirildi. Yapılan buluşmada kadın girişimciler uygulanan ve uyguladıkları projeleri hakkında konuştu. Merve Gençer, kendilerinin sivil bir platform olduğunu ve bu platformun genel yapısı hakkında DEVA Partili misafirleri bilgilendirdi.
Roman Kadınlarla Bir Araya Gelindi
DEVA Partisi Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen ve heyeti, DEVA Partisi Yalova il teşkilatları, Yalova Kapalı Pazar Yerinde çalışan emektar Kadın Roman esnaflara ziyarette bulundu. Ziyaretlerde Genel Başkan Ali Babacan’ın selamları iletilip parti broşürleri dağıtıldı. Tüm Pazar esnaflarıyla keyifli bir söyleşi gerçekleştirildi.
Yalova Kent Konseyi Kadın Meclisi Ziyaret Edildi.
DEVA Partisi Yalova İl teşkilatı ve misafirleri, Yalova Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Anıl ve Kadın Kolları üyeleriyle bir araya geldi. Yapılan ziyarette Kadın Meclisi’nin projeleri ve çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Kadın ve aile odaklı çalışmaların yanı sıra sosyal ve kültürel alanda neler yapılabileceği üzerine konuşuldu.
DEVA Partisi İl Binasında Kadın Esnaf ve Gönüllüler Bir Araya Geldi
DEVA Partisi Yalova İl Başkanlığı parti binasında birçok kadın esnaf ve gönüllü bir araya geldi. Birbirinden farklı iş dallarında çalışan kadınlar yaşadıkları sorunları dile getirdi. Toplantıda bu sorunlara yönelik karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. DEVA Partisi Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen tarafından, partisinin “DEVASAL ÇÖZÜMLER” konu başlığı altında oluşturdukları politikalar hakkında gelen misafirler bilgilendirildi.
Yapılan buluşmada GMYK üyesi Evrim Rızvanoğlu tarafından DEVA Partisi Gönüllü Kadın Misafirlere bir soru iletildi. “Bir sihirli değneğiniz olsa neyi değiştirmek istersiniz” sorusuna yanıt arandı. Sağlık sektöründeki yetersizlikler, eğitimde yaşanılan problemler, kadınların ekonomik yaşantısında karşılaştığı sorunlar, iş hayatında mobbing, engellilerin yaşadıkları çarpıcı problemler gibi birçok soruna değinmek isteyen kadınlardan en çarpıcı yanıt ise şuydu. “Bir sihirli değneğim olsaydı hükümeti değiştirmek isterdim.”

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL’E TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Termal’de çıkan yangında 2 hektar ormanlık alan zarar gördü!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
AHMEDİYE GÖLETİ DEFNE KOKULARINA DOYACAK
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
‘YALOVA BENİM KENTİMDİR’ ORTAOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ, VEKTÖRLE MÜCADELEYE HIZ VERDİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz