DENİZDEN BİSİKLET YOLU İNCELEMESİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
DENİZDEN BİSİKLET YOLU İNCELEMESİ
173
27 Mayıs 2022 - 9:57

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova ile Üniversite arasında yapılacak olan 3.etap bisiklet yolu çalışmalarını denizden gözlemledi.

Geçtiğimiz yıl Avrupa Hareketlilik Haftası’nda bisikletseverler ve Yalova’da yaşayanlara müjde veren Başkan Vekili Tutuk, bisiklet yolları ile ilgili çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

“AMACIMIZ YALOVA’YI BİSİKLET KULLANIMIN ÖNCÜ ŞEHİR YAPMAK”

Başkan Vekili Mustafa Tutuk, “Yalova’da ulaşıma alternatif çözümler üretiyoruz. Gerek alternatif yollar gerekse bisiklet ile ulaşım adına ciddi projeler ortaya koyuyoruz. Bisiklet yolları ile ilgili 1’inci etap kısmımız Doğu Sahil Bandı’nda tamamlandı. Buradan vatandaşlarımızdan çok olumlu dönüş alıyoruz. Atamızın bizlere mirası Yürüyen Köşk’ün bulunduğu alanı oldukça güzelleştirdik. Şehre turist çekmek adına çevre düzenlemeleri oldukça önemlidir. İkinci etap bisiklet yolu çalışmalarımız Adnan Menderes Mahallemizde tamamlanmak üzere. Ufak dokunuşlarımız ve renklendirme işlemlerimiz kaldı. Üçüncü etap için ise oldukça heyecanlıyız. Çünkü Yalova’da yine bir ilki gerçekleştireceğiz. Yalova’ya gelen öğrenci kardeşlerimizi de düşünerek, çalışmalarımızı Yalova ile Üniversite arasında planlamıştık. Çalışmalarımız tamamlandığında hem öğrenciler hem de vatandaşlarımız adına ulaşımda büyük bir kolaylık sağlayacağız.”

“KIŞ AYINA ALTERNATİF BİR ÇÖZÜMÜMÜZ DE VAR”

Başkan Vekili Tutuk, “Yalova ile Üniversitemiz arasında bisikletle ulaşım kış ayında biraz zor olacak. Kış için ilave olarak Yürüyen Köşk’te uyguladığımız ring seferlerini buraya da düşünebiliriz. Yani belli saatlerde ücretsiz olarak öğrenci taşıyacak bir aracı da hizmete koyabiliriz” dedi.

Yazar

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz