ÇOTANAKLAR SPOR’DAN ALTYAPI PROJESİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
126
28 Temmuz 2021 - 10:51
ÇOTANAKLAR SPOR’DAN ALTYAPI PROJESİ

2017 yılında kurulan Yalova Çotanaklar Spor Kulübü, futboldaki başarılarını güçlendirme adına altyapı projesini hayata geçirdi.

Mesut Demir başkanlığındaki Yeşil Beyazlı ekip 100 minik kramponuyla geleceğini sağlam temeller üzerine kurmayı hedefliyor. 2021-2022 sezonu için altyapının yanı sıra A takım kurma çalışmalarına da başladıklarını dile getiren Başkan Demir, kulübün tesise ve lokale kavuşması için kolları sıvadıklarını da sözlerine ekledi.

“Acilen tesis ve lokale ihtiyacımız var”

Yalova Çotanaklar Spor Kulübü Başkanı Mesut Demir,” Kulüp olarak önceliğimiz her zaman gençlerimiz. Bu kapsamda Çotanaklar olarak altyapımızı faaliyete geçirdik. Gençlerimizi altyapı liglerine hazırlıyoruz. Şuanda yaklaşık 100 çocuğumuzla çalışmalarımızı Fatih Halı Saha da sürdürüyoruz. Bize tesis konusunda yardımcı olan Cemal Gürses kardeşimize kulüp olarak teşekkür ediyorum. Bu çocukların hepsi kenar diye tabir edilen mahallede yaşayan ancak futbolu seven genç kardeşlerimiz. Kötü alışkanlıklardan uzak durmaları adına kollar sıvadık. Kulüp olarak yetersiz kaldığımız yerde var. Örnek verecek olursak tesis. Bölgemizde bizlere yakın olan diğer takımların tesisleri var ama kullanamıyoruz. Bizim acil olarak tesise ve kulüp lokaline ihtiyacımız var. Bunu en kısa zaman da çözmeyi planlıyoruz. Bu konuyla ilgili çeşitli planlarımız ve çalışmalarımız var. Bizlere bu konuda söz verip sözünde durmayanlar var. Biz bunları da unutmadık yeri ve zamanı gelince gereken yapılacaktır.  Ama buradaki amaç gençlerimiz ve çocuklarımız. Tüm kulüplerin amacı budur. Tabi ki bizde bu kulübün başında olduğumuz sürece tesise ve lokale kavuşturmak için mücadelemizi ortaya koyacağız” dedi.

“A takım için çalışmalara başladık”

Kulübümüzün saygınlığını arttırarak destek verenlerle hep birlikte yürüyeceklerini belirten Başkan Demir,” A takım için çalışmalara başladık. Başta Sefa Demir hocamızla birlikte istişare içerisindeyiz. Bizler elimizi taşın altına koyduk ve kesinlikle başarılı olacağız. Ben Yalova’da yaşayan tüm hemşerilerimize mahalle sakinlerimize güveniyorum. Sonuçta yöremizi temsil etsek bile Yalova’nın ekmeğini yiyen insanlarız. Yalova’mıza hizmet ederiz. Bizim için Yalova’mız çok farklı yerdedir. Ama yöre insanlarımızla Yalova Çotanaklar Spor Kulübü’nü en güzel yerlere taşıyacağız. Bugüne kadar destek veren hep yanımızda olan isimlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tabi ki hakkımız olan bir kupamız var. Ama Yalova kamuoyunun da bilindiği gibi bir şaibe kupamızı almamıza engel olundu. Sabırla beklemekteyiz. Gerekli itirazlarımızı Türkiye Futbol Federasyonu’na yaptık. Kesinlikle hakkımız olanı er yada geç alacağız. Almak için de çok çaba sarf ediyoruz. Yalova Çotanaklar Spor Kulübü’nü Yalova’da saygın bir yere sahip oldu. Bu değere zarar vermeden aynı ciddiyetle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kulübümüze olan güven ve saygıyı kaybetmemek için canla başla çalışacağız. Ben ve yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımızla beraber bizlere destek verenlerle sonuna kadar yürüyeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
AHMEDİYE GÖLETİ DEFNE KOKULARINA DOYACAK
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
‘YALOVA BENİM KENTİMDİR’ ORTAOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ, VEKTÖRLE MÜCADELEYE HIZ VERDİ
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL SÖZÜNÜ TUTTU
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA’DA MARKETLERE SIKI DENETİM

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz