'ÇOK KÖTÜ BİR YENİLGİ ALDIK' – Kent 77 TvKent 77 Tv
457
09 Aralık 2019 - 11:39
‘ÇOK KÖTÜ BİR YENİLGİ ALDIK’

Ligin 10. haftasında sahasında Bursa ekibi Final Gençlik’e 19 sayı farkla 85-66 mağlup olan Semt77 Yalovaspor’da başantrenör Murat Yolcu, karşılaşmayla ilgili değerlendirmede bulundu. Çok kötü bir yenildi aldıklarının altını çizen Yolcu, farkı azaltmalarına rağmen avantajlı skor bulamadıklarını dile getirdi.

 

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz Semt77 Yalovaspor, seyircisi önünde Final Gençlik ile kozlarını paylaştı. Maç boyunca rakibinin gerisinde kalan Yeşil-Kırmızılı takımımız, parkeden 19 sayılık farkla 85-66 boynu bükük ayrıldı. Bu sonuçla temsilcimiz, bu sezonki 6. mağlubiyetini aldı.

 

‘Çok kötü bir yenilgi aldık’..

Maç sonrasında basın mensuplarına açıklamalar yapan Semt77 Yalovaspor Basketbol Başantrenörü Murat Yolcu, “Evimizde kötü bir yenilgi aldık. Ribauntlarda çok ciddi bir şekilde ezildik. Karşılaşmanın başı inanılmaz bir fark. Kapatmaya çalışıp 8 sayıya getiriyoruz ama yetmedi. Bunların acil müdahalesini yapacağız” şeklinde konuştu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz