ÇOCUKLAR, ORMANLAR KRALI ASLAN’I İZLEDİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
ÇOCUKLAR, ORMANLAR KRALI ASLAN’I İZLEDİ
105
30 Ocak 2023 - 7:51

Her Cumartesi günü çocuklar için Yalova Belediyesi’nin düzenlediği çocuk etkinlikleri, bu hafta sonu da Ormanlar Kralı Aslan isimli tiyatro gösterisi ile devam etti.

Çocukların mutluluğuna, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ve AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar da ortak oldu.

Yalova Belediyesi, İbrahim Müteferrika Kültür ve Sanat Sezonu kapsamında her kesimden izleyici için etkinliklerini sürdürüyor. Her hafta sonu olduğu gibi bu Cumartesi günü de çocuklar için düzenlenen etkinlikler, ‘Ormanlar Kralı Aslan’ isimli çocuk tiyatrosu ile devam etti. Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde ücretsiz ve 2 seans olarak gösterilen tiyatro, çocukların ilgi odağı oldu.

ÇOCUKLARIMIZIN HER DAİM YANINDAYIZ

Tiyatro gösterisini çocuklarla beraber izleyen Tutuk, “Her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonu da güzel bir tiyatro gösterisini çocuklarımızla buluşturduk. Çocuklarımız, tiyatrolarımızda eğlenirken öğreniyor, hikayelerden hayata dair dersler alıyor. Her zaman çocuklarımızın ve onlarla birlikte aktivitelerde zaman geçiren ebeveynlerinin yanındayız. 30 Ocak’ta başlayacak yarıyıl şenliği ile birlikte kesintisiz, birbirinden güzel atölye çalışmaları ve tiyatroları da çocuklarımız ile buluşturacağız. Bu güzel şenliğe aileleri ile birlikte tüm çocuklarımız davetlidir” dedi.

Yalova Belediyesi’nin düzenlediği çocuk tiyatroları için Yalova Belediyesi internet sitesinden kayıt yaptırılması gerekiyor. Yapılan kayıtın sonrasında ebeveynlerin telefonlarına gelen kısa mesajla, QR kodu okutularak sahnelenecek oyun izlenebilecek. Yapılan uygulamayla 3 farklı oyun için kayıt yaptıran ve oyunlara gelmeyen ebeveynler devam eden süreç içinde kayıt yaptıramayacak.

Yazar

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz