ÇOCUĞUNUN ÖLÜMÜYLE SUÇLADIĞI KİŞİYİ AĞIR YARALADI – Kent 77 TvKent 77 Tv
ÇOCUĞUNUN ÖLÜMÜYLE SUÇLADIĞI KİŞİYİ AĞIR YARALADI
795
09 Ocak 2020 - 12:05

Yalova’da 2017 yılında meydana gelen kazada oğlu ölen baba, kazada çocuğunun ölümüne sebep olduğunu iddia ettiği genci, ruhsatsız tabancasıyla 4 yerinden vurarak ağır yaraladı.

Alınan bilgiye göre, Adnan Menderes Mahallesi’nde R.Y kendisine ait pastanenin önünde otomobili içinde bekleyen T.K’nin otomobilinin yanına giderek 6 el ateş etti. Kurşunlardan 4’ünün mide ve kasıklarına isabet ettiği T.K, önce kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan T.K sonrasında Yalova Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek burada yoğun bakıma alındı. R.Y ise olay yerine gelen polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

-Çocuğunun ölümüyle suçladı

 

Öte yandan R.Y’nin 2017 Nisan ayında, Hacımehmet Ovası üzerindeki evine yürüyerek gitmekte olan oğlu O.Y. (22), otomobil çarpmış, sürücüsü ise ağır yaralanan genci ve otomobilini olay yerinde bırakarak kaçmıştı. Gece saatlerinde meydana gelen kaza sonrasındaki sabah cesedi bulunan O.Y’nin ölümüyle ilgili H.K (44) gözaltına alınmıştı. Suçunu itiraf eden H.K, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

O günden bu yana iki aile arasında husumet oluştuğu iddia edildi. R.Y, oğlunun ölümüne sebep olan kazada T.K. aracı kullandığını, suçu ise amcası H.K’nin üstlendiğini ileri sürdü.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz