Cizrespor-Yalovaspor maçı 6 Ocak’ta – Kent 77 TvKent 77 Tv
382
30 Aralık 2020 - 14:10
Cizrespor-Yalovaspor maçı 6 Ocak’ta
  1. Lig 3. Grup’ta ilimizi temsil eden ve 16. haftayı bay geçen Yalovaspor, devrenin son haftasında Cizrespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ateş hattını yakından ilgilendiren mücadele, 6 Ocak 2021 tarihinde oynanacak.

 

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta alt sıralardan kurtulma savaşı veren Yalovaspor, ilk yarının son haftası olan 17. haftada 6 Ocak tarihinde kritik sınava çıkacak. Ateş hattının yukarısına çıkmak isteyen Yalovaspor, sezonun belki de en önemli maçlarından birine sahne olacak müsabakada, Cizrespor ile Şırnak’ta kozlarını paylaşacak.

 

Zorlu 90 dakika 6 Ocak’ta..

Ligde 14. haftada Gölcükspor’a deplasmanda ve hemen ardından 15. haftada sahasında Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’ne 1-0’lık skorlarla kaybederek son haftalardaki yükselişinin gerisine düşen Yalovaspor, rakiplerinin maç yaptığı 16. haftayı bay geçerek dinlendi. 2020 yılını çifte yenilgiyle noktalayan Yeşil-Kırmızılılar, ilk yarının son haftası olan 17. haftada Şırnak deplasmanına çıkacak. Temsilcimiz, Cizrespor’a karşı önemli bir sınav verecek. Cizrespor ile Yalovaspor arasında 6 Ocak 2021 Çarşamba günü Şırnak Cizre Hamit Özalp Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.00’te başlayacak.

 

Cizre, önce Elazığ’a konuk olacak..

Diğer yandan Yalovaspor’un bay geçtiği 16. haftada Cizrespor, kritik bir sınava çıkacak. Şırnak temsilcisi, 31 Aralık Perşembe (yarın) deplasmanda Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü ile kozlarını paylaşacak. Elazığ Doğukent Stadyumu’ndaki maç saatler 13.00’ü gösterdiğinde start alacak. Bu maçla birlikte ligin 16. haftası sona erecek ve takımlar 2020 yılını geride bırakacak.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz