ÇINARCIK BELEDİYESİ, GSM OPERATÖRLERİNE SAVAŞ AÇTI – Kent 77 TvKent 77 Tv
ÇINARCIK BELEDİYESİ, GSM OPERATÖRLERİNE SAVAŞ AÇTI
353
13 Aralık 2019 - 12:46

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, ilçedeki mobil şebeke ekipmanları hakkında para cezaları tahakkuk ettirdiği ve yıkım kararıyla ilgili açıklamada bulundu.

 

Soyer, yaptığı yazılı açıklamasında, ilçede GSM operatörlerine ait baz istasyonlarıyla ilgili sıkıntı yaşandığını kaydetti. Belediyenin üzerine düşen tüm sorumluluğu yerine getirdiğini kaydetti.

Soyer, belediyesinin sınırları içinde kurulu mobil şebeke ekipmanları hakkında para cezaları tahakkuk ettirdiği ve yıkım kararları ile ilgili şunları kaydetti:

“Aylardır GSM operatörleri yetkilileriyle görüşmeler yapmamıza, mahkeme kararlarına uymaları konusunda uyarılarda bulunmamıza rağmen hiçbir adım atılmamıştır. Elimizde 8 adet mahkeme kararı bulunmaktadır. Üstelik söz konusu kararlar üst mahkemeler tarafından da teyit edilerek Çınarcık Belediyesinin haklılığı kesinleşmiştir. Aylardır GSM operatörleri yetkilileriyle görüşmeler yapmamıza, mahkeme kararlarına uymaları konusunda uyarılarda bulunmamıza rağmen hiçbir adım atılmamıştır. Bu süreçte baz istasyonlarını mühürlememize rağmen GSM operatörleri mahkeme kararlarına direnmeye devam etmiş ve herhangi bir girişimde bulunmamıştır. Kendilerine yaptığımız son uyarılarımız da sonuç vermeyince, baz istasyonlarının bir kısmına geçici süreyle müdahale edilmiştir. Ortaya çıkan durumda tüm hukuki sorumluluk GSM operatörlerine aittir.”

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz