ÇİFTLİKKÖY’DE ZABITADAN FIRINLARA PİDE VE HİJYEN DENETİMİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
ÇİFTLİKKÖY’DE ZABITADAN FIRINLARA PİDE VE HİJYEN DENETİMİ
257
14 Nisan 2021 - 16:23

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte fırın ve unlu mamul üreticilerini denetleyen Çiftlikköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri koronavirüs salgını kapsamında alınması gereken tedbirler hakkında uyarılarda bulunurken, İçişleri Bakanlığı’nın Ramazan ayı genelgesi hakkında da esnafı bilgilendirdi.
Çiftlikköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında ekmek ve pide üretimi yapan fırın ve işletmeleri denetledi. Belediye zabıta ekipleri, Ramazan ayının başlangıcıyla birlikte ilçede faaliyet gösteren fırınlarda ve AVM’lerin fırın bölümlerinde denetimler gerçekleştirdi. Satılan pidelerin gramaj kontrollerini yapan ekipler, fırın işletmecilerine kısıtlama tedbirlerine uyulması konusunda uyarılarda bulundu.
Zabıta görevlileri, pide üretimin iftardan bir saat önce sonlandırılması gerektiğini de fırın esnafına aktardılar. Üretim yerlerinde aynı zamanda hijyen denetimi gerçekleştiren ekipler, maske ve mesafe uyarılarını da dile getirdiler. Zabıta ekipleri Çiftlikköy’de rutin denetimlerini sürdürecek.

Yazar

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz