ÇİFTLİKKÖY’DE ÜCRETSİZ YAZ KURSLARINA BÜYÜK İLGİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
21
11 Haziran 2024 - 9:10
ÇİFTLİKKÖY’DE ÜCRETSİZ YAZ KURSLARINA BÜYÜK İLGİ

Çiftlikköy Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde kayıtları başlayan ücretsiz 2024 Yaz Kurslarına Çiftlikköylüler büyük ilgi gösteriyor.

 

Yaz kurslarında temel amacın, tatile giren ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerin boş zamanlarını birer hobi öğrenerek ya da spor faaliyetleri yaparak dolu dolu geçirebilmelerini sağlayabilmek olduğunu belirten Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, “Çiftlikköylülerin daha ilk günden kurs kayıtları için gösterdiği ilgi bizleri mutlu etti. Yaz döneminde 11 farklı branşta kurslarımız açılacak. Ancak kış döneminde daha fazla branşta vatandaşlarımıza hizmet sunacağız” dedi.
Belediye bünyesinde gerçekleştirilecek olan kurslar kapsamında sportif kurslar voleybol, masa tenisi, jimnastik, karate ve dart olarak sıralanıyor. Hobi kursları arasında ise robotik kodlama, akıl zeka oyunları, satranç, resim, gitar ve çini yer alıyor. Çiftlikköy Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Alper Perihanoğlu, “Spor kursları ve hobi kursları olarak iki temel kategoriye ayırabileceğimiz kurslarımızın bazılarında başlangıç yaşı 5, bazılarında 6 veya 7 oluyor. 17 yaşını doldurmamış her öğrencimiz bu kurslara ücretsiz olarak yazılabiliyor. Sınırlı kontenjanımızın olduğu kurslarımıza başvurular, belediyemiz kültür merkezinde yapılıyor” diye bilgi verdi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz