ÇİFTLİKKÖY’DE 'AYAK TENİSİ' TÜRKİYE KUPASI ELEMELERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
209
16 Eylül 2021 - 13:40
ÇİFTLİKKÖY’DE ‘AYAK TENİSİ’ TÜRKİYE KUPASI ELEMELERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çiftlikköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Çiftlikköy Belediyesi ile Ayak Tenisi Yalova İl temsilciliği tarafından düzenlenen Ayak Tenisi Türkiye Kupası Yalova Elemeleri Çiftlikköy Mokamp alanında gerçekleştirildi. Başlama vuruşunu Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit ile Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar gerçekleştirdi.

Toplamda 12 takım 48 sporcunun katılım sağladığı elemelere vatandaş tarafından ilgi gördü. 2 gün boyunca devam eden şampiyonada birinci Altınova, ikinci İskelet Kadro ve üçüncü Üç Hilal Ayak Tenisi Takımı oldu.

Ödül töreninde konuşan Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar;

“Çiftlikköy Belediyesi olarak böyle anlamlı ve güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz. Bizler her anlamda spor ve sporcunun yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz. Çiftlikköy’de heyecan verici bir turnuva gerçekleştirildi. Vatandaşlarımız tarafından da Ayak Tenisi maçlarının ilgi gördüğünü gözlemledik. Buna benzer etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Ayak Tenisi Yalova İl Temsilcisi Tamer Balkuş;

“Yalova da ilk kez gerçekleştirilen Türkiye Kupası elemeleri organizasyonu Ayak Tenisi branşının gelişmesine ve yaygınlaşmasına ve daha kapsamlı turnuvalar düzenlenmesinin meşalesini yakmıştır. Tüm takımları ve sporcularımızı tebrik ederiz. Dereceye giren ve Bursa bölge elemeleri müsabakalarında Yalova’yı temsil edecek takımlarımızı kutlarız. Çiftlikköy Belediyesi ve Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’a bizlere vermiş olduğu katkılarından ötürü teşekkür ederim. Ayak Tenisi branşının Yalova da yaygınlaşmasına katkı sağlayan ekip arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür eder şükranlarımı sunarım” dedi.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara katılım belgeleri madalya ve kupaları Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Şahinal ve Ayak Tenisi Yalova İl Temsilcisi Tamer Balkaş tarafından takdim edildi.

İlk 3’e kalan 3 takım Yalova’yı Türkiye Kupası Bursa Bölge Müsabakalarında temsil edecekler

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz